Vobler Salmo Chubby Darter CD4, GMO, 4.5cm, 6g

Cod produs: 84524-512
3450 lei

Disponibilitate: la comanda, 2-3 zile


Producator: Salmo

Garantia Produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul MarelePescar.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator. In colet, pe langa produse, vei gasi factura, certificatul de conformitate si certificatul de garantie.

Descriere produs

Vobler Salmo Chubby Darter CD4, GMO, 4.5cm, 6g

Chubby Darter, este un vobler destinat pescuitului vertical, proiectat special pentru pescuitul la copca. Voblerul trebuie miscat prin ridicarea si coborarea varfului lansetei, cu miscari scurte si energice, intocmai ca o dandineta. Acesta trebuie sa aiba o evolutie de sus in jos (up & down) in coloana de apa, ulterior trebuie lasat sa coboare spre substrat. De asemenea, voblerul se preteaza si pescuitului clasic, in ape deschise, emitand vibratii puternice chiar si la o recuperare lenta.

Pentru a obtine o eficienta ridicata si un control cat mai corect al nalucii, este foarte important sa pecuiti cu o lanseta foarte senzitiva si o linie cat mai subtire. Indicat este sa incercati naluca in apa mica si curata pentru a testa viteza optima de "activare" a nalucii. Chubby Darter trebuie sa vibreze puternic atat la ridicare cat si la coborare. Dupa fiecare ciclu ar trebui sa faceti o stopare intre 2-10 secunde (depinde la ce specie pescuiti).

Caracteristici:

  • Tip naluca: vobler;
  • Tip vobler: sinking (scufundator);
  • Model: Chubby Darter;
  • Lungime: 4.5cm;
  • Greutate: 6g;
  • 2 x ancore VMC atasate;
  • Culoare: GMO.

Rating general al produsului

Nu exista review-uri. Fii primul care adauga unul! Adauga un review

Intrebari si raspunsuri produs

Nu exista intrebari. Fii primul care pune o intrebare!