Rod pod-uri

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rod pod-uri

Un rod pod este, in esenta, un suport care permite fixarea lansetelor in pozitia de pescuit pe diferite tipuri de teren, inclusiv pe poantoanele de lemn, asigurand o stabilitate deosebita. In functie de model si de caracteristici, un rod pod poate sustine de la doua la 5 lansete. De regula, rod podurile au sisteme de reglare a inaltimii de la sol, a unghiului lansetelor, si, la unele modele, exista chiar si un sistem de reglare a lungimii.

Bineinteles, pe langa toate acestea, un avantaj fata de alte sisteme este acela ca rod podul permite modificarea unghiului de pescuit sau chiar mutarea pe un alt loc, prin ridicarea intregului ansamblu format din rod pod si lanste. Acest lucru nu se poate face cu ajutorul pichetilor, care trebuie scosi individual si infipti pe noua pozitie, iar lanseta nu poate ramane pe acestia in timpul operatiunii respective.

Rod podul tinde sa fie foarte robust si rezistent, foarte versatil, indiferent de teren,  insa, dezavantajul sau principal provine din faptul ca sunt mai putin ergonomice decat simplii picheti si, desigur, cantaresc mult mai mult.

Descopera toata gama de rod poduri pentru pescuit la crap, si alege optiunile care se potrivesc cel mai bine!