Vergi, rubeziene

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Varga (sau undita) reprezinta prima conexiune a unui pescar cu apa si, fara indoiala, cel mai popular accesoriu din pescuitul stationar. Responsabila pentru precizia, indemanarea si viteza de reactie care te vor transforma mai tarziu intr-un pescar complet. Motivati de faptul ca pescuitul este o pasiune comuna, mai mult decat o afacere pentru noi, incercam de fiecare data sa il facem cat mai accesibil tuturor. Ne-am folosit experienta pentru a va oferi cea mai mare varietate de vergi, cu un raport calitate-pret imbatabil. Cu preturi de la 13 lei pana la 1000 de lei si producatori de renume, precum Trabucco, Daiwa, Shimano, Maver, Colmic sau Energoteam, putem garanta ca, indiferent de buget avem pentru tine varga potrivita.

Pentru ca oferta noastra include sute de modele de vergi cu lungimi si caracteristici diferite, si mai ales pentru ca nu tot ce este scump este neaparat cel mai bun, echipa sectiunii de pescuit stationar ofera consultanta specializata, atat in alegerea unei vergi corecte cat si a accesoriilor conexe acestui stil.

Daca pescuiesti ocazional si esti adeptul unei investitii minime in echipament, iti vom recomanda fara indoiala vergile EnergoTeam sau vergile Lineaeffe. Atunci cand iti doresti performanta si tehnologie constructiva de ultima generatie, cu vergile producatorilor Trabucco, Maver si Colmic poti participa oricand la orice concurs de profil. Sunt pur si simplu cele mai bune existente pe piata.