Fire crap

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Un fir de calitate este fara indoiala unul dintre componentele esentiale din arsenalul unui pescar de crap. Nu exista ceva mai frustrant si o dezamagire mai mare decat pierderea unui trofeu, poate "captura vietii", din cauza ruperii firului. Este motivul pentru care, in magazinul nostru vei gasi cea mai mare varietate de fire de crap, de la cei mai renumiti producatori mondiali. Indiferent ca este vorba despre fire monofilament, fluorocarbon sau textile, am reusit in urma experientei personale si a testelor efectuate de catre colaboratorii si clientii nostri, sa gasim echilibrul perfect intre performante, pret si calitate. Si, cel mai important aspect al unui fir de crap - stocurile magazinului sunt in permanenta proaspete.

Pe langa toate acestea, ca sa ai totusi garantia ca ai facut de fiecare data alegerea perfecta, specialistii sectiunii noastre de pescuit la crap iti vor recomanda firele potrivite in functie de buget sau locatiile in care ai programat urmatoarea partida de pescuit. Pentru comenzile online beneficiezi de consultanta telefonica la numarul dedicat sectiunii de pescuit la crap, pe care il poti gasi in partea de jos a magazinului online.

In materie de fire monofilament, pentru linia principala, cele mai apreciate si cautate sunt firele de crap Trabucco. Daca esti in cautarea unui fir de calitate buna dar la un pret accesibil, cu siguranta vei fi multumit de oferta de fire de crap P-Line.

In ceea ce priveste firele pentru realizarea rig-ului, clientii nostri pretentiosi merg pe fire de la PB Products si revin intotdeauna pentru a se reaproviziona.