Costuri livrare si livrare gratuita

 

 In cazul in care ai ales livrarea prin curierat rapid, exista urmatoarele optiuni:

 

Comanda Sameday Curier Fan Courier
0 - 100 lei 19,9 lei 19,9 lei
100 - 300 lei 14,9 lei 14,9 lei
peste 300 lei Transport gratuit Transport gratuit

 

Costurile de livrare sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de adresa sau greutatea coletului.

Iti recomandam sa verifici starea ambalajului iar pentru cele care prezinta urme avansate de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi coletul (coletele). 

 

 

Ridicarea comenzii din magazinul fizic

 

La trimiterea comenzii poti opta pentru ridicarea comenzii din magazinul fizic. In acest caz vom prelua comanda, pregatim produsele si te contactam cand produsele sunt pregatite pentru a fi ridicate din magazinul fizic. Te rugam sa astepti sa fi contactat de unul dintre consultantii de vanzari, in functie de disponibilitatea produselor (stoc magazin, stoc depozit, stoc furnizor) procesarea comenzii va necesita timp pentru a centraliza toate produsele in magazinul fizic.

 

Adresa si program magazin de pescuit Bucuresti.

 

 

Garantie produse

 

Produsele comercializate pe site-ul MarelePescar.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele Europene. La cerere, putem oferi autorizatia de distributie sau documentul oficial (semnat si stampilat de producator) care atesta faptul ca firma noastra are dreptul de a comercializa produsele respective.

 

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national. 

 

 

30 zile drept de retur

 

Fiecare dintre noi este client, asa ca intelegem foarte bine dorintele clientilor nostri. Pentru comenzile online, trimise prin curierat rapid, ai 30 zile calendaristice in care te poti razgandi si poti returna produsele fara invocarea unui motiv (conform ordonantei de urgenta 34/2014).

Odata receptionate produsele vom face demersurile necesare pentru returnarea sumei de bani, direct in contul tau bancar. Pentru a demara procesul de retur, te rugam sa completezi formularul de retur.

MarelePescar.ro este marca inregistrata a S.C. Marele Pescar Trade S.R.L., Reg. Com.: J40/7018/2011, CUI: RO28598479