Costuri transport si transport gratuit

In cazul in care ai ales livrarea prin curierat rapid, exista urmatoarele situatii:

Comanda Sameday Curier Fan Courier
0 - 100 lei 29,9 lei 19,9 lei
100 - 200 lei 19,9 lei 9,9 lei
peste 200 lei Transport gratuit Transport gratuit

Costurile de transport prin Sameday Curier sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului. Pentru Fan Courier poate exista o taxa suplimentara, in functie de numarul de kilograme suplimentare si de kilometri suplimentari - pentru a verifica acoperirea Fan Courier, click aici: https://www.fancourier.ro/acoperire/

Va recomandam sa verificati starea ambalajului iar pentru cele care prezinta urme avansate de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, va rugam sa refuzati coletul (coletele).


Procesarea comenzilor si livrarea coletelor

Comenzile online se proceseaza in maxim 24 de ore lucratoare de la trimitere iar cele trimise in weekend se proceseaza in ziua de luni.


Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la unul din numerele: 0760.056.146, 0742.497.778 sau 0756.119.311.


Modalitati de livrare

Pentru comenzile online exista 2 variante pentru a intra in posesia produselor:

Livrari Internationale (in afara Romaniei)

Putem livra si in afara Romaniei, vezi aici conditiile pentru transfer international.


Garantie produse

Produsele comercializate pe site-ul MarelePescar.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele Europene. La cerere, putem oferi autorizatia de distributie sau documentul oficial (semnat si stampilat de producator) care atesta faptul ca firma noastra are dreptul de a comercializa produsele respective.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.


14 zile drept de retur

Fiecare dintre noi este client, asa ca intelegem foarte bine dorintele clientilor nostri. Pentru comenzile online, trimise prin curierat rapid, ai 14 zile calendaristice in care te poti razgandi si poti returna produsele fara invocarea unui motiv (conform ordonantei de urgenta 34/2014).

Odata receptionate produsele vom face demersurile necesare pentru returnarea sumei de bani, direct in contul tau bancar. Pentru a demara procesul de retur, te rugam sa completezi formularul de retur.

MarelePescar.ro este marca inregistrata a S.C. Marele Pescar Trade S.R.L., Reg. Com.: J40/7018/2011, CUI: RO28598479