Set 4 Swingere Fox Illuminated Euro Mk2

Set 4 Swingere Fox Illuminated Euro Mk2 

Pescarii de crap care doresc o pereche avertizor-swinger marca Fox sau, pur și simplu, sunt în căutarea unor swingere de calitate, setul de patru Euro Mk2 este, cu siguranță, o opțiune de luat în calcul.
Shimano Stradic CI4+ FB

Shimano Stradic Ci4+ FB

Gama Stradic este una dintre cele mai renumite din portofoliul cunoscutului producător japonez, Shimano, iar mulineta Stradic CI4+ este probabil cel mai apreciat model din segmentul său de preț.
Pescuitul crapului | Configurația inelelor lanseteiicon09:06

Pescuitul crapului | Configurația inelelor lansetei

Inelele sunt cele care, alături de blanc, au o influență determinantă în comportamentul lansetei în aruncare și dril. Tipul, configurația și poziția inelelor sunt aspecte importante de avut în vedere la achiziție, în special dacă ne interesează o lansetă de crap pentru distanță.
Carlige crap Hayabusa

Cârlige crap Hayabusa

Fabricate în Japonia, cârligele Hayabusa sunt prima opțiune pentru foarte mulți pescari de crap, nu doar datorită prețului avantajos, ci și robusteții și fiabilității, păstrându-și vârful ascuțit în lupta cu peștii.
Okuma Distance Surf Arena 8000

Okuma Distance Surf Arena 8000

Pescarii care doresc să beneficieze de recunoscuta fiabilitate și prețul avantajos specifice mulinetelor Okuma, dar caută ceva deosebit vizual, au la dispoziție Distance Surf Arena 8000.
Boilies fiert birdfood Baboieru

Boilies fiert birdfood Baboieru

Disponibile la găleți de 10kg, boiliesurile fierte birdfood Baboieru au un preț pe kilogram care tentează orice pescar, mai ales atunci când sunt necesare cantități mari, cum ar fi campaniile de nădire în Deltă sau pe Dunăre.
Minciog Fox EOS

Minciog Fox EOS

Minciogul este unul dintre echipamentele cheie din arsenalul pescarului de crap care pot face diferența dintre un pește capturat și unul pierdut, mai ales atunci când sunt vizate exemplarele mari. Fox EOS este un minciog din carbon care se încadrează în plaja de prețuri accesibile pentru cei mai mulți dintre pescari.
Shimano Aerlex 10000 XTB

Shimano Aerlex 10000 XTB

La momentul actual, Aerlex 10000 XTB este, din perspectiva prețului, una dintre cele mai accesibile mulinete de crap produse de Shimano, dar fără să lase impresia că este o mulinetă ieftină, adică de calitate inferioară, având în vedere că incorporează o serie de tehnologii prezente la modelele din gama de top.
Pescuitul crapului | Mufarea lanseteiicon06:00

Pescuitul crapului | Mufarea lansetei

Find compuse din două sau mai multe segmente, întâlnim mai multe tipuri de mufare (conectare) ale tronsoanelor lansetelor de crap. Modalitățile prin care se îmbină segmentele, arătând diferențele dintre acestea, sunt explicate în acest material video.
Bait-Tech Special G Green

Nadă Bait-Tech Special ‘G’ Green

Pe baza celor transmise de numeroși clienți MarelePesar care au folosit nada Special ‘G’ Green, putem afirma că este una dintre cele mai solicitate și prinzătoare din 2019. Motivul principal al eficienței crescute este ingredientul GPS90, o făină de pește (fishmeal) de înaltă calitate, cu un grad foarte ridicat de solubilitate.