Monofilament vs. fluorocarbon

MONOFILAMENT vs. FLUOROCARBON

După testarea a aproape 200 de fire monofilament și aproape 20 de fire fluorocarbon conform metodei documentată video aici, sunt de remarcat câteva diferențe importante între firele monofilament și fluorocarbon.
Huse rigide Trakko

Huse rigide Trakko

Disponibile în 5 lungimi diferite (130cm, 140cm, 150cm, 160cm și 190cm), cu 3 compartimente (exceptând varianta de 130cm care are două compartimente), husele rigide Trakko sunt ideale pentru transportul și protecția lansetelor de spinning, feeder și match.
Lanseta Fox Eos 3,90m, 3,5lbs

Lansetă Fox Eos 3,90m, 3,5lbs

Pentru pescarii de crap care au un buget limitat și sunt în căutarea unei lansete de 3,90m cu care pot lansa plumbi cu greutatea de 100-110g la distanțe de peste 100m, Fox Eos din două segmente cu test de curbură de 3,5lbs și acțiune semi-parabolică este o opțiune de luat în calcul, mai ales dacă pescarul nu agreează lansetele rapide sau încă nu stăpânește tehnica necesară în utilizarea lansetelor...
Mulineta Okuma Ceymar XT

Mulinetă Okuma Ceymar XT

Relativ nouă în portofoliul Okuma, gama de mulinete Ceymar XT și-a câștigat aprecierea pescarilor atât a celor pasionați de feeder sau match, cât și a celor care pescuiesc la răpitor. Și asta, nu doar pentru că mulinetele au un design spectaculos, ci datorită prețului atractiv și performanțelor.
Incalzitor maini Zippo Deluxe Hand Warmer

Încălzitor mâini Zippo Deluxe Hand Warmer

În sezonul rece, o sursă de căldură pentru încălzirea mâinilor poate fi de mare ajutor pescarului. Pe lângă disconfortul fizic și chiar psihic generat de mâinile înghețate, mobilitatea îngreunată a degetelor din cauza frigului poate influența negativ partida de pescuit, activități simple cum ar fi înlocuirea nălucii, schimbarea momelii sau realizarea nodurilor devenind complicate....
Lansete Okuma Custom Black Feeder

Lansete Okuma Custom Black Feeder

Atributele de succes ale produselor din gama Custom Black, preț atractiv, robustețe și finisaje de calitate, se regăsesc și la lansetele de feeder. Garanția este tot de 2 ani, la fel ca la celelalte produse din gamă. 
Monofilament vs. fluorocarbon

Noi fire fluorocarbon în teste

Au fost adăugate 6 fire fluorocarbon în tabelul cu rezultate. Noile fire testate sunt Carp Spirit Opti-Mex cu diametrele 0,40mm, 0,45mm și 0,50mm și Trabucco XPS Ultra Strong FC403 de 0,104mm, 0,201mm și 0,282mm.
Lingura oscilanta Rublex Eira

Lingură oscilantă Rublex Eira

Rublex Eira este una dintre cele mai cunoscute și apreciate (prinzătoare) linguri oscilante de pescarii de răpitori de la noi din țară. Lingura de tip eira - “irlandeza”, cum i se mai spune - este diferită de oscilantele obișnuite prin cele două ancore, una dublă și una triplă.
Set avertizoare FOX Micron MX

Set avertizoare FOX Micron MX

Noile avertizoare FOX Micron MX, model 2019, înlocuiesc foarte apreciata și populara serie Fox MXr+, venind cu câteva îmbunătățiri și un design nou, apropiat de vârful de gamă RX+. Cu toate că este varianta îmbunătățită, prețul este redus semnificativ, făcând din Micron MX o opțiune mult mai atractivă.
Broasca Spro Dean Rojas Bronzeye

Broasca Spro Dean Rojas Bronzeye

Broaștele Spro Dean Rojas Bronzeye au detaliile realizate cu ajutorul scanner-ului 3D, făcând ca această nălucă să imite cât mai bine o broască naturală. Siliconul foarte moale din care este construit corpul permite știucii să inhaleze cât mai bine năluca, iar cârligul de calitate Gamakatsu de tip trailer hook asigură o agățare bună, reducând semnificativ atacurile nefinalizate....