SPOMB

SPOMB

SPOMB este, indiscutabil, cea mai populară și apreciată rachetă de nădire de pescarii de crap. Disponibil inițial doar într-o singură variantă (mărime), producătorul a lansat ulterior alte două dimensiuni: mediu și mic. Toate trei mărimile - mare, mediu, mic - în variantele negru și alb sunt sunt disponibile în magazinul MarelePescar (online și în București, Str. Bucur nr. 2).
Produse camping Stanley

Produse camping Stanley

Pescarii care fac partide mai lungi știu cât de important este echipamentul complementar celui care ține strict de pescuit. Stanley este una dintre mărcile de referință când vine vorba de produsele pentru camping și activități în aer liber, cum ar fi căni termoizolante, termosuri, veselă, lăzi termoizolante pentru alimente etc.
Boilies Dynamite Baits 5kg

Dynamite Baits 5kg la preț de 4kg

Un alt avantaj, poate chiar mai important pentru pescar decât beneficiile funcționale oferite de pungile resigilabile ermetic prezentate în recenzia “Boiliesuri cu fermoar”, este prețul cu 25% mai mic pe kilogramul de boilies, la pungile de 5kg.
Avertizori Prologic

Avertizori Prologic 4+1

Prologic BAT+ și Firestarter sunt printre cele vândute seturi de 4 senzori + stație din portofoliul MarelePescar. Prețul accesibil pentru un produs marca Prologic și fiabilitatea demonstrată în decursul a doi ani, de când MarelePescar le comercializează, explică de ce aceste seturi sunt atât de apreciate de pescarii de crap.
Lansete spinning Dragon

Lansete spinning Dragon

Disponibile la prețuri atractive și într-o varietate mare de modele (lungime, acțiune și putere de aruncare), lansetele de spinning Dragon se remarcă prin blancul subțire și de calitate high modulus produs de celebra companie TORAY.
Groundbait Sonubaits Super Crush

Groundbait Sonubaits Super Crush 2kg

Groundbait-ul Super Crush este cea mai vândută nadă din portofoliul Sonubaits în magazinul MarelePescar. Prețul atractiv pentru punga de 2kg și rezultatele foarte bune obținute de pescari, indiferent că vorbim de carpodrom sau apă sălbatică, sunt cele două motive principale pentru care acest groundbait este atât de apreciat de pescari.
Lazi frigorifice Coleman

Lăzi frigorifice Coleman

Frigiderul pescarului, așa s-ar putea numi lăzile frigorifice Coleman. În sezonul cald este important ca alimentele și băuturile să fie păstrate la rece. Lăzile Coleman sunt produse în SUA, din materiale de bună calitate care asigură o izolare termică excelentă.
Momitoare Method Feeder Preston

Momitoare Method Feeder Preston

Pescarii care caută un method feeder care poate fi lansat departe și, în același timp, pe care nada stă bine atât în timpul zborului, cât și pe substrat pot alege cu încredere unul dintre modelele de la cunoscutul producător Preston.
Pescuitul crapului | Exemple reale în alegerea mulineteiicon16:33

Pescuitul crapului | Exemple reale în alegerea mulinetei

Cunoștințele teoretice sunt înțelese și se fixează cel mai bine atunci când sunt puse în practică. Ultimul capitol din “Alegerea mulinetei” prezintă câteva cazuri concrete, probabil cele mai întâlnite în pescuitul la crap, atunci când suntem în căutarea unei mulinete. Astfel, vom vedea cum putem alege mulinetele: ieftine, de top, pentru distanță, pentru plantat, pentru condiții dure, pentru marker...
Jiguri Gamakatsu Classic

Jiguri Gamakatsu Classic

Aceste jiguri clasice au garanția calității, fiind produse originale Made in Japan, ale cunoscutului producător Gamakatsu.