Pescuitul crapului | Mulinetaicon04:41

Pescuitul crapului | Mulineta

Înțelegerea caracteristicilor tehnice și funcționale ale mulinetelor ne ajută să o alegem pe cea care ni se potrivește în bugetul de care dispunem. Sunt prezentate componentele comune specifice mulinetelor de crap evidențiindu-se rolul acestora în funcționarea mulinetei și chiar fiabilitatea acesteia.
Monofilament P-Line

Monofilament P-Line

Fiind disponibile pe role de capacitate mare, de 1.000m și, respectiv, 2.000m, cu diametre între 0,18mm și 0,40mm, firele monofilament P-Line au un preț atractiv (calculând pe metru liniar de fir).
Dynamite Baits Hit N Run

Dynamite Baits Hit N’ Run

Pop-up-urile și boiliesurile (wafters) critic echilibrate Hit N’ Run, recent lansate de cunoscutul producător de nadă Dynamite Baits, sunt disponibile la MarelePescar, online și în magazinul fizic.
Pescuitul Crapului | Alegerea echipamentului în funcție de brandicon02:25

Pescuitul Crapului | Alegerea echipamentului în funcție de brand

Marca produsului poate fi, în unele cazuri, elementul determinat în luarea decizie de achiziție. Totodată, poate reprezenta și o garanție privind calitatea echipamentului respectiv. Dar, în același timp, este posibil să ne împiedice să ajungem la produse care s-ar putea să ni se potrivească mai bine.
Senzor Planet

Gama de produse Senzor

Prețul și gama variată fac ca produsele Senzor - groundbait, semințe, boilies, pop-up-uri, lichide - să se adreseze unui număr mare de pescari.
CPK Glow Supercast

Monofilament CPK Glow Supercast

Disponibil la acest moment doar în magazinul MarelePescar, noul fir Glow Supercast promite, prin caracteristicile tehnice și preț, să devină unul dintre monofilamentele preferate de pescari.
Power Aero XSB / XTB

Shimano Power Aero XSB și XTB

Pescarilor care ne-au solicitat și așteptau aceste mulinete le dăm vestea bună că au revenit în stoc, la timp pentru a fi achiziționate înainte de începerea sezonului. Atât modelul XSB argintiu, cât și XTB negru mat pot fi cumpărate de pe www.MarelePescar.ro sau din magazinul fizic.
Pescuitul Crapului | Alegerea echipamentului fiind atrași de cum aratăicon01:53

Pescuitul Crapului | Alegerea echipamentului fiind atrași de cum arată

Am putea crede că produsele care arată bine sunt, în același timp, performante. Deși există echipamente la care găsim combinația design - funcționalitate, trebuie să avem în vedere că acestea sunt destul de rare și, de regulă, au un preț pe măsură.