7 echipamente esențiale pe timp rece la crap

0

Perioada rece a anului este una mai delicată din punct de vedere al pescuitului. În această perioadă confortul pescarului este cel mai important iar dacă nu ne simțim bine din punct de vedere termic atunci pescuitul cade pe plan secund.

Black Friday timp de o luna la MarelePescar!

0

Marile reduceri sunt la magazinul MarelePescar in luna noiembrie. In acest an clientii magazinului MarelePescar se pot bucura o luna intreaga de reducerile Black Friday la produsele aflate in portofoliu.

Top 5 saci de dormit pentru nopti friguroase.

1

Ma jos vă prezentăm un top al sacilor de dormit pe care noi, cei din echipa magazinului MarelePescar, îi recomandăm pescarilor care petrec nopțile nu tocmai călduroase pe malul apei.

Cum aflăm ce este sub apă? Sonarele.

0

Înainte de a vă transmite prin intermediul acestui articol folosirea corectă a unui sonar sau cum ne poate ajuta el în pescuit, credem că ar fi important să vorbim mai întâi puțin despre ce este un sonar.

Carligele Curve Shank

0

Guest Post: Adrian Botin

Carligele Curve Shank sunt prezente la majoritatea producatorilor, fie ca vorbim despre Fox, Korda sau Nash si pe buna dreptate, este un model versatil ce are o eficienta foarte buna in monturile rigide, combi, suple sau in cele de pop-up.

Forma carligului este una agresiva, ce inseamna o tija lunga, curbata, cu o deschidere mare si un varf drept. Fox Curve Shank este cel pe care il propun spre analiza, un carlig robust cu un varf periculos de ascutit.

Montura rigida

MarelePescar este sponsor oficial al lotului national de crap 2017!

0

Finala campionatului national de pescuit la crap 2017 s-a desfasurat pe lacul Corbu si a fost castigata de catre Club Crap Corbu.

Fox Retreat+ 1 man

0

Guest Post: Adrian Botin

Cine rabda nu greseste sau rabdarea e ca mierea, sunt doua proverbe romanesti ce mi s-au potrivit de minune in ultima perioada. Cochetam de mult cu ideea de a-mi achizitiona un cort nou. Cel pe care il aveam, de pe vremea in care m-am apucat de pescuitul la crap, nu avea nicio problema, mai ales ca imi pastrez echipamentul cu atentie, dar totusi, trecusera ani buni peste el si imi doream un cort nou, cu material superior celui pe care il aveam.

Boiliesuri pentru carlig

0

Cele mai sofisticate boiliesuri, speciale pentru carlig, cu diverse combinatii de arome, extracte naturale sau palatante, uleiuri esentiale sau lichide nutritive, nu valoreaza mai nimic fara ajutorul unor boiliesuri de calitate, date ca nada.

Altfel spus, este mult mai important si sunt foarte interesat ca boiliesurile cu care nadesc sa fie unele de calitate, cu feedback bun, cu reputatie, cu sute de capturi la activ. In situatiile dificile, in care nu am trasaturi, intrebarile pe care sa mi le pun sa fie cele referitoare la localizare si strategie si nu intrebari privind calitatea boiliesurilor.

Haine de vară la spinning!

0

În magazinul MarelePescar se găsește o gamă largă de îmbrăcăminte dedicată pescuitului și activităților outdoor.  Considerăm că orice pescar din ziua de azi ar trebui să aibă un set de haine pe care să îl folosească doar la pescuit. Dacă sunteți pescar de spinning atunci găsiți mai jos ce variante aveți în materie de haine vara cât și motivele pentru care să le alegeți:

7 accesorii esențiale la pescuitul la crap vara.

2

Vară, cald, atunci pescuitul crapului este în toi iar asta presupune să ne luăm câteva măsuri de siguranță pentru a avea o partidă de pescuit liniștitoare și care să nu ne creeze discomfort. Mai jos găsiți 7 accesorii pe care noi le considerăm importante în această perioadă.