Lansete crap

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Lanseta de crap, alături de mulinetă, face parte din fundația pescuitului. Lansetele și mulinetele sunt două "surse" importante de adrenalină pentru pescar, iar dintre cele două, lanseta este cea care contează ceva mai mult. Însă, până la adrenalină și emoție, care se întâmplă pe malul apei, pescarul trebuie să acorde o atenție deosebită atunci când își alege lanseta și, foarte important, să știe ce să cumpere.

Episodul "Alegerea lansetei" prezintă în detaliu caracteristicile constructive și funcționale ale lansetei de crap. Blancul, inelele, mandrina, mânerul, puterea lansetei, acțiunea și alte aspecte utile pescarului în alegerea lansetei sunt discutate pe larg în capitolele video care compun episodul sub formă de playlist.

O decizie informată este, de cele mai multe ori, o decizie corectă. În cele 17 capitole care compun episodul, lanseta de crap este prezentată componentă cu componentă, evidențiindu-se aspectele practice și funcționale. Astfel, pescarul are la dispoziție informațiile necesare pentru a analiza comparativ, în cunoștință de cauză, lansetele de crap care se potrivesc nevoilor sale și se încadrează în bugetul alocat, ajutându-l să facă alegerea cea mai bună.

La finalul episodului, în ultimul capitol, se pune în practică teoria din capitolele precedente. Sunt descrise câteva situații concrete, cele mai comune pescuitului la crap, în care sunt prezentate pas cu pas criteriile de filtrare pentru a alege corect, rapid și în cunoștință de cauză lanseta de crap potrivită.