Monturi stationar

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Monturi stationar

Monturile de pescuit stationar, gata legate, sunt imbinari preasamblate de accesorii si elemente destinate pescuitului stationar, care pot fi utilizate impreuna cu echipamentul de pescuit pentru a putea prinde pesti.

Legarea propriilor monturi pentru pescuit, poate fi un luru placut si satisfacator, insa atunci cand timpul este valoros, aceeasi activitate se poate transforma intr-o adevarata corvoada sau ceva care sa consume din timpul pe care il avem pentru pescuit efectiv. Mai mult, pentru pescarii incepatori realizarea unei monturi cu care nu sunt inca familiarizati poate da batai de cap.

Avantajul monturilor de pescuit gata legate, provine din faptul ca sunt usor de utilizat, prin atasarea la linia de pescuit, din faptul ca au toate elementele necesare, pot fi atasate cu usurinta la restul echipamentului si ofera astfel o economie de timp.

Cu cativa ani in urma, monturile gata legate nu erau intotdeauna realizate din cele mai bune materiale, comparativ cu cele pe care le puteam alege pentru realizarea unei monturi, dar in ultimii ani majoritatea producatorilor propun doar monturi construite cu componente de calitate superioara.