Componente mulinete crap

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Componente mulinete crap

Aceasta categorie include tamburii de rezerva, disponbili pentru anumite modele de mulinete, saibe de carbon pentru frana rapida, reductii de tamburi pentru modificarea capacitatii maxime a acestora. Aceste componente ale mulinetelor dedicate pescuitului la crap pot fi utilizate pentru a eficientiza si mai mult mulinetele, adaptandu-le la necesitatile specifice pescarilor. 

Tamburul de rezerva poate insemna nu doar o solutie de rezerva ci si o optiune diferita pentru situatii diferite de pescuit. Astfel pe un tambur pescarul poate opta pentru un fir mai gros utilizat de exemplu la pescuitul plantat, iar pe alt tambur un fir potrivit pescuitului cu tehnica lansat, din mana.

Saibele de carbon sunt piese ce pot fi utilizate pentru inlocuirea saibelor originale ale unor anumite modele de mulinete si pot transforma frana acestora intr-una rapida, de tip "Instant Drag". Aceasta permite eliberarea rapida a franei, eliminand practic nevoia de a avea un sistem tip bait-runner, dar si tensionarea rapida a acesteia, in mai putin de o tura completa, pentru a putea efectua drilul sau lanseul.

Reductiile de tambur sunt piese utlizate inainte de umplerea tamburului, pentru a permite utilizarea unei lungimi mai mici de fir, fata de capacitatea constructiva maxima a mulinetei. Acest lucru elimina necesitatea utilizarii unei cantitati mari de fir de umplere.

Descopera toata gama de componente mulinete pentru pescuit la crap, si alege optiunile care ti se potrivesc cel mai bine!