Mulinete crap

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mulineta de crap – componenta cruciala in arsenalul unui pescar de crap si accesoriu esential al unei partide reusite. Experienta ne-a fost de un real ajutor ca sa iti putem prezenta o colectie a celor mai apreciate produse, venite de la cei mai importanti producatori din lume. De la 60 lei la 6000 lei, produsele existente in oferta noastra sunt destinate sa acopere orice nivel si orice buget.

Avem permanent in stoc mulinete de crap de la producatori ale caror nume nu au nevoie de nici o prezentare. Daiwa, Shimano si Okuma sunt sinonime ale traditiei si garantii ale calitatii oferite la cel mai bun pret. Daca primii doi se afla in topul preferintelor pentru mulinete de crap premium, fara indoiala Okuma exceleaza la capitolul buget redus & calitate buna. Pe langa acestia, zeci de alti producatori au dovedit in timp, ca merita sa faca parte din oferta noastra.

Pentru a completa o oferta generoasa de mulinete destinate pescuitului la crap, magazinul MarelePescar va ofera in permanenta consultanta specializata pentru alegerea echipamentului potrivit. Daca vrei sa iti faci o idee mai buna asupra unei mulinete care te intereseaza, te asteptam intr-un magazin de pescuit de 300mp, unde vei gasi in permanenta expuse peste 150 de modele de mulinete.

Recomandarile noastre: