Alte produse nadire

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Alte produse si accesorii pentru nada si nadire

Mixere de nada : Mixerul de nada este un accesoriu de tip tel, conceput pentru amestecarea nadei, prevazut la un capat cu un filet de prindere, ce se poate fixa intr-o bormasina. Folosite initial numai de catre pescarii de competitie, mixerele de nada au devenit astazi un accesoriu apreciat si utilizat de mai toti pescarii. Avantajul principal al utilizarii unui mixer de nada este dat de faptul ca pregatirea unei cantitati mai mare de nada se face mult mai rapid, deoarece telul imprastie apa uniform si cu mai putin efort. De asemenea, utilizarea unui mixer de nada poate reduce sau chiar elimina necesitatea sitarii nadei, deoarece in aceasta nu se vor mai forma cocoloase, amestecul fiind de asemenea bine aerat. Usurinta cu care se poate pregati o cantitate semnificativa de nada, intr-un timp scurt este un avantaj vitezei si facilitatii cu care pot fi amestecate si pregatite cantitatile mai mari de nada pentru partidele de pescuit.

Prese de bulgari : Sunt dispozitive menite sa ajute pescarul sa realizeze bulgari de nada cu aceeasi forma si dimensiune, pentru a putea realiza o nadire cat mai precisa. Cu cat bulgarii vor fi mai simetrici, cu atat precizia atunci cand sunt lansati cu catapulta, prastia sau mana creste.

Dispozitive pentru sfaramarea boiliesurilor sau a peletelor: Asa cum le spune numele sunt utilizate pentru sfaramarea in bucati mai mici a boiliesurilr sau peletelor. Momelile sfaramate sau sparte pot fi foarte bune pentru realizarea unei zone de atractie din mai multe motive. Sunt mai usoare asadar mai putin predispuse sa se ingroape intr-un substrat moale, acopera o suprafata mai mare pentru aceeasi cantitate de momeala, isi elibereaza atractia mai usor si poat avea un aspect mai natural fata de multime de momeli intregi, simetrice, intinse pe substrat. De asemenea, momelile sfaramate au mai mici sanse de a suprahrani pestii si ii metin preocupati mai mult timp pe vad.