Mincioguri

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mincioguri, capete de minciog, manere si accesorii

Minciogul face parte din echipamentul esential al pescarului, este format din doua elemente principale, de cele mai multe ori detasabile una de cealalta, si anume coada (sau manerul), si capul de minciog. In comert se gasesc de asemenea si mincioguri de diferite forme, unele alcatuite in asa fel incat sa se poata inchide prin pliere, pentru o transportare usoara.

Capul de minciog este, asadar, o piesa ce poate fi achizitionata separat de maner, lasand astfel pescarului posibilitatea de a alege forma si tipul capului precum si lungimea optima a cozii. Pescarul poate sa isi realizeze astfel combinatii particularizate, potrivite pentru talia pestilor vizati, locurile de pescuit si alte particularitati specifice. Coada minciogului poate fi dintr-o singura bucata, poate fi telescopica sau formata din mai multe elemente ce se pot mufa.

Accesoriile pentru minciog reprezinta o categorie in care veti regasi incluse atat flotoarele, ce pot fi adaugate minciogurilor, cat si piese de schimb, sau de rezerva, pentru minciogurile de crap, precum bratele, plasa de minciog, sau spreader block-ul.