Carlige crap

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Carlige pescuit

Unul dintre cei mai importanti pasi in pescuitul la crap il reprezinta alegerea corecta a carligului. Carligele de crap se afla in stransa legatura cu restul echipamentului, atat la propriu cat si la figurat, iar multitudinea de modele, tipuri si marimi nu este deloc intamplatoare. Daca pentru lansete si mulinete putem face compromisuri in functie de buget, carligele de crap de top pot fi descrise cu un singur cuvant: Premium. Bineinteles se impune intotdeauna sa tinem cont de corelarea dimensiunii si formei, atat cu momeala utilizata cat si cu apetitul pestilor vizati. 

Multitudinea de producatori din oferta magazinului nostru poate parea intimidanta, insa reprezinta fara doar si poate, elita producatorilor de carlige de crap din intreaga lume. Nume precum Gamakatsu, Korda, Gardner, Owner si Fox au facut istorie in competitiile de pescuit la crap si produsele lor sunt responsabile pentru aducerea pe saltea de nenumarate capturi.

Gama extinsa de produse,  incepand cu clasicele "wide gape" si pana la modele excentrice, gen Hayabusa M-1, reprezinta o oferta completa pentru pescarul ce doreste sa isi realizeze singur monturile.

In plus, fiecare dintre carligele de crap existente pe rafturile magazinului nostru vine insotit de recomandari si sfaturi avizate, in functie de talia pestilor urmariti, locurile si apele pescuit, sau tipurile de momeli folosite.

In orice recomandare de carlige crap, vom intalni:

In oferta magazinului MarelePescar regasiti o multitudine de optiuni de carlige de pescuit la crap, astfel incat sa puteti alege solutia personalizata, care raspunde cel mai bine necesitatilor dumneavoastra!