Carlige crap

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Unul dintre cei mai importanti pasi in pescuitul la crap il reprezinta alegerea carligului corect. Pare simplu, dar in realitate carligele de crap se afla in stransa legatura cu restul echipamentului, atat la propriu cat si la figurat. Daca pentru lansete si mulinete putem face compromisuri in functie de buget, carligele de crap ideale sunt descrise intr-un singur cuvant: Premium. Forma si marimea sunt urmatoarele aspecte importante de care trebuie sa tinem cont.

Cei peste 20 de producatori din oferta magazinului nostru, reprezinta fara doar si poate, elita carligelor de crap din intreaga lume. Nume precum Gamakatsu, Korda, Gardner, Owner si Fox au facut istorie in competitiile de pescuit la crap si au adus pe saltea multe capturi.

Sute de tipuri si marimi diferite incepand cu clasicele "wide gape" pana la modele excentrice gen Hayabusa M-1, reprezinta o oferta completa atunci cand iti realizezi singur monturile.

In plus, fiecare dintre carligele de crap existente pe rafturile magazinului nostru vine insotit de recomandari si sfaturi avizate, in functie de marimea pestilor urmariti, lacurile pe care vei pescui sau tipurile de momeli folosite.

Recomandarile noastre: