Galeti, bacuri nada

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Galeti, Bacuri nada

O gama larga de recipiente concepute pentru pregatirea, transportul, depozitarea si mixarea nadelor, a particulelor umede sau uscate sau a momelilor. Tot aici sunt incluse si bacurile pentru apa, recipiente pliabile de mici dimensiuni, care sunt echipate cu un cordon de lungime mare, ce permite coborarea bacului la apa de pe malurile sau pontoanele mai inalte.

Galetile de plastic sunt cel mai adesea fabricate din materiale rezistente, dispun de toarte din metal pentru rezistenta si manere de plastic pentru confort. Unele variante au gradatii interioare, si pot include si alte recipiente sau accesorii concepute sa se fixeze usor in galeata pentru ergonomie la trasnport. Cele mai multe galeti au capac de plastic, sau de material textil. Pentru pregatirea groundbaitului sunt preferate recipientele rotunde, pe cand pentru pregatirea mixurilor de seminte sau particule sunt preferate galeti mai mici cu forme dreptunghiulare. 

Bacurile de nada sunt realizate din materiale impermeabile dar flexibile astfel ca au avantajul de a fi usor de depozitat si transportat, ele ocupand foarte putin loc in bagajul pescarului.