Capete suporti

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Capete suporti

Indiferent ca utilizam picheti, rodpoduri, sau alte sisteme de sustinere a lansetelor sau vergilor, cel mai adesea avem nevoie de un cap suport. Exista suporti conceputi pentru sprijinirea partii din fata a lansetei sau a unditei si sisteme de sustinere a manerului lansetelor.

Unele capete suport sunt individuale, pentru un singur bat, altele sunt concepute pentru doua sau mai multe lansete. Capetele suport destinate sprijinirii manerului lansetei au cel mai adesea forma de U si se potrivesc cu manerele diferitelor tipuri de lansete, oricarui stil de pescuit ar fi acestea dedicate. Insa pentru suportul fata al lansetei este indicat sa alegem suportii in functie de stilul de pescuit practicat si tipul lansetei. Profilul si greutatea acestor lansete difera, asadar capetele suport pot fi adaptate pentru a se potrivi cu un anumit tip de profil. De asemenea este important ca suportul sa protejeze lanseta dar si firul de pescuit care vine adesori in contact cu suportul, astfel incat sa previna eventualele accidente nedorite. De aceea cel mai adesea materialele suportilor sunt unele prietenoase cu cele doua elemente mentionate, precum neopren, cauciuc, plastic moale, burete sau chiar catifea.

Capetele suport pot fi fixe, sau pot avea un unghi reglabil, pentru a fi inclinate in functie de situatiile de pescuit in care sunt utilizate.