Buzzbari

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Buzzbari

Un buzzbar este in esenta o tija care se infileteaza pe un pichet sau pe un rod pod si care, impreuna cu capetele suport sau cu avertizorii, permite sustinerea a doua sau mai multe lansete. Buzbarii sunt disponibili intr-o varietate de configuratii si dimensiuni. Numele lor provine de la utilizarea cea mai frecventa, si anume de a sustine avertizorii electronici (numiti in engleza Buzzers, iar bar - inseamna tija, rezultand asadar din alaturarea celor doi termeni denumirea de buzbarr - in traducere libere "tija de sustinere a avertizorilor").

Buzzbarii completeaza asadar in mod util configuratia, impreuna cu un pichet, trepied sau rodpod, si un cap suport, pentru a sustine lansetele. Bineinteles, in practica vom avea nevoie cel mai adesea de doi buzbari, unul pentru a sustine partea din fata si unul pentru partea din spate a lansetelor. Daca in cazul utilizarii cu picheti sunt preferati numai buzzbarii dubli, pentru stabilitate, in azul utilizarii cu trepiede sau cu rodpoduri acestia pot ajunge in configuratii care permit sustinerea de pana la 5 lansete. Asadar un prim aspect de care putem fi interesati este numarul de posturi, implict de lansete care pot fi sustinute.

Lungimea buzzbarilor este, prin urmare, un alt factor de care vom tine cont,cand ne alegem buzzbarul, si pe care o decidem in functie de distanta pe care o dorim intre lansete. Este important in acest sens sa tinem cont de faptul ca in cazul mulinetelor foarte mari, o distanta mica poate insemna acestea se vor atinge intre ele, si vor incomoda atunci cand dorim sa ridicam o lanseta din suport, pentru a recupera montura sau a efectua drilul cu un peste. Cand se doreste o configuratie cat mai distantata, atunci solutia este optarea pentru un set de buzzbari cu lungime mare, dar daca preferati sa pescuiti intr-un mod mai compact, pe pontoane mici sau locuri de pescuit inguste, atunci e de preferat un set cu o lungime mai scurta. Trebuie mentionat aici si faptul ca la unii buzzbari, acesta distanta intre posturi este reglabila, permitand pescarilor sa decida asupra configurarii distantei intre posturi in functie de conditiile de pescuit.

Consultati selectia noastra de buzzbari, prezentata in aceasta categorie si alegeti solutia care se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastra!