Formular de garantie

 

Produsele comercializate de magazinul - MarelePescar - provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori si beneficiaza de garantie nationala. Eventualele vicii de fabricatie sau de folosinta a produselor cumparate se vor intermedia de catre S.C. Marele Pescar Trade S.R.L. si vor fi verificate de producatorii si furnizorii directi ai produsului, in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilite de comun acord cu cumparatorul, ce nu va depasi 15 zile lucratoare de la data receptionarii si trimiterii catre unitatea de service agreata.

 

In cazul in care produsele defecte, de folosinta indelungata se incadreaza in termenul de garantie si nu pot fi reparate sau cand durata de nefunctionare din cauza deficientelor aparute in termenul de garantie depaseste 10% din perioada de garantie, la cererea consumatorului, produsele vor fi inlocuite, sau vanzatorul va restitui consumatorului contravaloarea produsului respectiv.

 

Certificatul de garantie si conditiile de acordare a garantie nu substituie si nu modifica drepturile consumatorului fiind conforme normelor din O.G. 21/1992R si Legea 140/2021, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

Termenii acordarii garantiei:


- Prin intermediul garantiei acordate, clientul poate solicita prin completarea formularului de garantie repararea sau schimbarea produsului daca defectul aparut in urma utilizarii este rezultatul neconformitatii materialelor sau a manoperei, aceasta impiedicand utilizarea normala a produsului.

 

- Cererea de efectuarea a garantiei se adreseaza exclusiv pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului fizic si a sitului marelepescar.ro, acceptarea cererii de garantie se face numai prin completarea formularului on-line.

 

- Procedura de solicitare a garantiei se adreseaza la punctul de lucru al firmei situat in: Str Bucur, nr. 2, Bucuresti, Sector 4, sau pe site prin formularul de garantie.

 

- Produsul defect trebuie sa fie insoţit de toate accesesoriile acestuia livrate odata cu produsul (tamburi de schimb, varfuri de schimb, elemente din constructia acestuia rupte sau deteriorate in urma folosirii), ambalajul, certificatele de garantie care au insotit produsul si dovada scrisa (factura, bon) a cumpararii acestuia de la S.C. Marele Pescar Trade S.R.L.

 

- Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.

 

- Produsele care necesita acordarea garanției pot fi aduse personal de catre client, reprezentant, sau pot fi expediate prin curier la adresa: S.C Marele Pescar Trade S.R.L, Str. Bucur, nr. 2, Sector 4, București, Departamentul de Service, cu mentiunea la observatii colet: GARANTIE.

 

- Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei.

 

- Certificatul de garantie nu acopera defectiuni survenite ca urmare a exploatarii sau a intretinerii defectuaose a produsului, a utilizarii in scopuri ce nu corespund conformitatii, defectiuni datorate abuzului, neglijarii, dezmembrarii, sau produsele care au suferit eventuale reparatii si modificari de catre terte persoane sau firme.

 

- Garantia nu se acorda inelele lansetelor(pastile de ceramica), varfurilor(de feeder;vergi;bolognese), mandrinei lansetei, suprafetelor de acoperire, accesoriilor, bateriilor, scurgerilor bateriilor sau ambalajului.

 

In urma trimiterii formularului de garantie veti fi contactat in 1 - 2 zile lucratoare de catre un reprezentat MarelePescar in vederea solutionarii cererii formulate de dvs.

Termenii şi conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic şi Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.