Mulinete crap, componente

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Mulineta de crap este una dintre componentele de baza din echipamentul pescarului. Alegerea mulinetei care se potriveste pescarului de crap si folosirea corecta a acesteia pot face diferenta dintre o partida reusita si una ratata. Dintre sutele de mulinete de crap disponibile in magazinul de pescuit online, cele mai multe sunt expuse in magazinul nostru fizic aflat la doar cateva minute de centrul Bucurestiului.

Prima conditie pentru a alege corect mulineta pentru pescuitul crapului este ca pescarul sa stie care sunt componentele functionale, rolul acestora si ce influenta au in utilizarea reala, la pescuit. Pe langa criteriile generale folosite in alegerea mulinetelor de crap, cum ar fi pretul si producatorul, intelegerea caracteristicilor tehnice este esentiala pentru ca pescarul sa poata opta pentru mulineta care i se potriveste cel mai bine in bugetul pe care il are.

Episodul “Alegerea mulinetei”, structurat in 20 de capitole video sub forma de playlist, prezinta componentele de baza ale mulinetelor de crap, explicand functionarea fiecareia dintre ele. Astfel, pescarul de crap va sti cum sa compare tehnic produsele care il intereseaza, punand in balanta avantajele si dezavantajele fiecaruia.

Pentru a usura decizia pescarului de crap, in ultimul capitol al episodului sunt indicate cateva exemple reale, respectiv cum putem alege corect cele mai comune mulinete specifice pescuitului crap, cum ar fi: pentru pescuit lansat la distanta, pentru pescuit plantat, pentru pescuit in conditii dure, pentru marker (sondarea zonei de pescuit), pentru spod (nadire).