Set 6 Cutite pentru Friptura Laguiole en Aubrac Steak Knives Set
Alege o varianta si introdu cantitatea dorita
Beneficii
- Retur GRATUIT in 30 de zile detalii
- Livrare rapida si GRATUITA prin curier detalii
- Poti ridica produsele dorite in magazinul din Bucuresti detalii
- Plata cu cardul in 6 rate fara dobanda detalii
- Consultanta telefonica oferita de pescari 0374.90.10.90
Descriere
Set 6 Cutite pentru Friptura Laguiole en Aubrac Steak Knives Set
Laguiole en Aubrac Steak Knives Set este un set format din 6 cutite pentru friptura. Datorita designului slim este confortabil de tinut in mana. Aceste cutite pentru friptura Laguiole en Aubrac® au fost fabricate manual in fabrica din Laguiole, Franta, conform traditiei de fabricare a cutitelor care dateaza din 1828. Procesul de productie al cutitelor Laguiole en Aubrac este alcatuit din 216 etape, toate realizate de un singur maestru fierar.
Lama acestor cutite este forjata din otel inoxidabil Sandvik 12C27 cu o duritate de 58HRC, care spre deosebire de "otelul carbon" nu rugineste. Manerele sunt realizate din mai multe materiale naturale diferit la fiecare cutit si anume: corn de bivol, corn de bivol brut, corn de cerb, corn de berbec, corn de vaca si os de vaca. Atat manerule, cat si lamele acestor cutite sunt lustruite manual si imbunatatite cu un finisaj usor mat. Ca atare, cutitele nu este usor afectat de amprentele degetelor.
Aceste cutite pentru friptura frantuzesti au toate caracteristicile unui cutit Laguiole, inclusiv crucea ciobanului infrumusetata pe maner si, bineinteles, albina caracteristica reprezentata pe cheita. Deoarece aceste cutite sunt lucrate manual, folosind materiale naturale, fiecare cutit este complet unic. Laguiole en Aubrac garanteaza fabricarea artizanala a produselor sale in zona istorica Laguiole, iar acestea sunt atestate prin stampila LOG (Laguiole Origine Garantie) si a celebrului cap de taur, caracteristica brandului Laguiole, gravate pe tocul lamei.
NOTA: Materialele naturale din care sunt confectionate manerele sunt sensibile la schimbarile de temperatura si la umiditate. De aceea, este recomandat sa pastrati cutitele intr-un loc uscat, la temperatura camerei. Un cutit Laguiole nu trebuie spalat, ci sters cu o carpa din microfibra usor umeda. Deoarece majoritatea materialelor utilizate sunt de origine naturala, aspectul lor (culoare, vene, granulatie) poate varia de la un articol la altul. Aceste cutie Laguiole en Aubrac vin ambalate intr-o cutie din lemn de stejar frantuzesc insotite de certificat de autenticitate.
Caractersitici:
- Lungimea lamei: 109mm;
- Grosimea lamei: 1.9mm;
- Lungimea manerului: 118mm;
- Lungime totala: 232mm;
- Material lama: otel inoxidabil Sandvik 12C27;
- Maner: corn de bivol, corn de bivol brut, corn de cerb, corn de berbec, corn de vaca si os de vaca;
- Greutate: 95g/buc
- Dimensiuni set: 296x248x58mm
- Greutatea intrgului set in ambalaj: 1088g.
Rating general al produselor
Intrebari si raspunsuri
Intrebare:
Raspuns: