Riguri, Marime carlig: 20

Nr.16 0.08mm
Nr.16 0.10mm
Nr.20 0.08mm
Carlige Legate Gamakatsu BKS 1310N Competition Allround, 22cm, 10bucplic
Incepand de la 1690Lei
in stoc (magazin, depozit)

Riguri

Rigurile sunt carligele gata legate, destinate pescuitului la crap, care pot fi utilizate impreuna cu monturile, nada, momeala si echipamentul de pescuit pentru a putea prinde pestii. Realizate atat pe fir textil, camasuit sau simplu, cat si din monofilament sau o combinatie intre cele doua, pot avea lungimi diferite. Cel mai adesea au la un capat o bucla sau un anou, iar la celalat capat carligul, care poate fi atasat simplu pentru momelile intepate sau cu fir de par si diverse forme de atasare a momelii.

Carligele gata legate, prezente astazi pe piata, sunt realizate de catre producatori de renume, cu materiale de calitate superioara si cu specificatii stricte.

Avantajele rigurilor

  1. Viteza si confort in utilizare: Avantajul acestor riguri de pescuit gata legate, provine din faptul ca sunt usor de utilizat, prin atasarea rapida la montura de pescuit, sunt gata realizate si ne ofera astfel o economie de timp. Aceasta inseamna ca putem petrece mai mult timp pescuind efectiv si mai putin refacand rigurile, in cazurile cand este necesara inlocuirea lor.
  2. Respecta specificatii exacte de fiecare data. Asta inseamna ca veti avea aceeasi lungime a firului, aceeasi marime a carligului, prezent intr-un pachet cu mai multe riguri. Astfel, aveti certitudinea ca atunci cand inlcuiti rigul cu unul nou, din acelasi pachet, acesta va fi identic din toate punctele de vedere.
  3. Pot fi un reper, o baza de raportare pentru propriile riguri. Daca va luptati sa legati un rig mai complicat sau nu sunteti sigur cum ar trebui sa fie facut, cea mai buna optiune este achizitionarea unui pachet de carlige gata legate, avand astfel avantajul de a rezolva problema dar si de a putea analiza componentele si felul in care puteti realiza propiile riguri. La fel ca la orice aptitudine, este necesar exercitiul pentru a ajunge sa o stapaniti si este mult mai simplu sa aveti o varianta etalon, la care sa va puteti raporta pentru a vedea unde ati exersa mai mult.