Ingrediente boilies Arrow

Faina Peste Arrow 200g
1199Lei
in stoc furnizor

Ingrediente boilies

Increderea in momeala, satisfactia capturarii unui crap la o momeala conceputa si produsa de propriile maini, controlul asupra ingredientelor, si mai ales faptul ca iti poti personaliza boiliesurile in functie de lacul pe care pescuiesti, de talia pestilor vizati, iata cateva din avantajele mentionate adeseori de cei care prefera sa isi faca propriile boiliesuri pentru pescuit.

Exista astazi o gama larga de produse, de la lichide nutritive, la extracte naturale, fainuri de peste, sau cerealiere, aditivi pudra, lianti si concentrate, coloranti dar si alte elemente, de la diversi producatori de renume, astfel incat pescarii ce vor sa isi conceapa sau sa re creeze o reteta de boilies au la dispozitie multiple optiuni.

Pe langa posibilitatea de alege fiecare ingredient in parte, exista si optiunea achizitionarii unui mix deja conceput, tot ce ii ramane pescarului de facut, fiind sa adauge acestui mix partea lichida si respectiv cantitatea de oua indicata. Aceasta solutie da pescarului posibilitatea obtinerii unor boiliesuri foarte proaspete, cu un cost de producerede regula mai mic, dar, desigur, cu un aport de munca din partea acestuia.

Mai mult, la producerea propriilor boiliesuri, se poate pastra o parte din amestec pentru pasta, ce poate fi rulata in jurul momelilor, pentru a le oferi si un plus de atractie.