Boilies, Tip boilies: Tari de carlig, Producator: Benzar, StarBaits

Miere
Capsuni
Usturoi
Lt Fish
Ananas
Scoica
Boilies Benzar Mix Turbo, 20mm, 250g
Incepand de la 750Lei
in stoc (depozit)
Miere
Capsuni
Usturoi
Lt Fish
Ananas
Scoica
Boilies Benzar Mix Turbo, 16mm, 250g
4
Incepand de la 750Lei
in stoc (magazin, depozit)
Crab-Capsuni
Miere-Ananas
Peste-Prune
Usturoi-Halibut
Krill-Scopex
Boilies de Carlig Benzar Mix Turbo Bicolor, 20mm, 250g
4.5
Incepand de la 950Lei
in stoc (depozit)
Crab-Capsuni
Miere-Ananas
Peste-Prune
Usturoi-Halibut
Krill-Scopex
Boilies de Carlig Benzar Mix Turbo Bicolor, 16mm, 250g
Incepand de la 950Lei
in stoc (depozit)
Pana la -39%
Miere
Krill
Capsuni
Ananas
Prune
Usturoi
Cocos
Choco-Orange
Green Betaine
Ton
Boilies de Carlig Glazurat Benzar Mix Coated, 14mm, 150ml
Incepand de la 1522Lei
nu e in stoc

Boiliesuri

Boiliesurile sunt momeli de pescuit, de forma rotunda, cu diferite diametre. Denumirea de boilies vine din limba engleza, de la verbul „a fierbe = to boil”. Boiliesurile sunt obtinute prin fierberea unei paste ce contine de obicei combinații de făinuri proteice, fainuri cerealiere, si ingrediente destinate stimularii si atragerii pestilor, dar si coloranti, pasta care este amestecata cu ouă, ca agent de legare, și rulata pentru a forma momeli rotunde, care vor rezista în apă. Concepute initial ca o solutie de selectie, de evitarea a pestilor de talie mica, dedicate in principal crapului, boiliesurile s-au dovedit o momeala cu versatilitate mare, fiind utilizata in pescuitul tuturor ciprinidelor de talie mare dar si al somnului sau altor pesti.

Varietatea mare de forme, culori, ingrediente, proportii ale acestora si retete, complica clasificarea boiliesurilor, dar, in practica cel mai adesea, au fost clasificate in functie de baza lor principala, in boiliesuri cu baza proteica (fishmeal- faina de peste), si boiliesuri care au la baza seminte mici, utilizate in hranirea pasarelelor (birdfood). O alta incercare de clasificare a acestor, inca utilizata de producatori, a fost cea care tine cont de raportul intre puterea de atractie (cu ingredientele specifice acesteia), si puterea nutritiva sau valoarea nutritiva a acestora. Astfel unele boiliesuri au fost considerate ca avand un aport nutiriv mai mare, potrivite partidelor pe o durata mai lunga de timp, iar aletele au fost considerate momeli de mare atractie, cu rezultate rapide, instantanee, dar care nu isi pierd puterea de atractie pe masura ce stau mai mult timp in apa.

O clasificare mai practica este aceea care tine cont de destinatia lor, boiliesurile pot fi concepute pentru a fi utilizate strict ca momeal de carlig, avand de regula retete si ingredinte de calitate superioara cu costuri direct proportionale, si boiliesuri destinate nadiri. Intrucat la nadire se utilizeaza cantitati semnificative, acestea sunt ambalate de regula pungi cu capacitate mare.

La Marele Pescar vei gasi marci cunoscute, o selectie variata de produse, diponibile la preturi avantajoase.Descopera toata gama deboiliesuri si alege varinata care iti va aduce urmatoarea captura!