Boilies Pop-Up, Producator: Timar, Rod Hutchinson

Pana la -39%
Original
Ananas & N-Butyric
Ciocolata&Portocala
Fruit Mix
Fish Green
Usturoi
Porumb Dulce
Ficat
Pop Up Timar Mix Method, 7mm, 35g/borcan
Incepand de la 1010Lei
in stoc (depozit)
Apricot
Citrus Fizz
Orange Chocolate
Infusion
Tigernut
Mulberry
Krill
Wafters Rod Hutchinson Natural Fluoro Wafters
Incepand de la 4600Lei
in stoc (magazin, depozit)
Monster Crab
Mulberry Florentine
Pop Up Fluoro Rod Hutchinson, 15mm, 150ml
Incepand de la 3800Lei
in stoc furnizor
Monster Crab
Mulberry Florentine
Pop Up Rod Hutchinson, 15mm, 150ml
Incepand de la 3800Lei
in stoc (magazin)
Original
Pineapple Butyric Acid
Chocolate Orange
Fruit Mix
Garlic
Halibut
Sweet Corn
Liver
Pop Up Timar Mix Method Balls, 7-9mm, 35g/borcan
3
Incepand de la 1110Lei
nu e in stoc
Ananas & N-Butyric
Ciocolata&Portocala
Fruit Mix
Fish Green
Usturoi
Porumb Dulce
Pop Up Timar Mix Method, 11mm, 35g/borcan
Incepand de la 1010Lei
nu e in stoc

Boilies Pop-up

Boilies-urile pop-up sunt momeli cu o flotabilitate foarte mare, ce pot fi utilizate pentru a realiza o prezentare a carligului suspendata deasupra substratului locului de pescuit.

Cel mai frecvent, boiliesurile pop-up sunt realizate fie dintr-un amestec ale carui ingrediente au o flotabilitate foarte buna, fie dintr-un strat subtire de pasta clasica de boilies, care este rulata in jurul unei bile de pluta si apoi fiarta. Alternativ, exista pop-up-uri ce inglobeaza in mixul lor de baza praf de pluta, pentru a conferi o flotabilitate suplimentara momelii, odata ce aceasta este fiarta.

Datorita ingredientelor si a flotabilitatii, spre deosebire de boiliesul clasic, scufundator, care poate fi folosit si ca nada, boiliesurile pop-up sunt folosite exclusiv ca momeala. Folosit impreuna cu un boilies normal sau alta momeala mai grea, un pop-up va anula din greutatea ansamblului carlig-momeala, acesta devenind unul ce poate fi absorbit mai usor de catre crapi.

Descopera toata gama de pop-up-uri si alege optiunea care sa iti aduca pe mal urmatoarea captura!