Groundbait Bait-Tech Special G Green, 1kg
Special 'G' Green este un groundbait cu o eficienta extraordinara, ce are in compozitie faina de peste (fishmeal) GPS90 de inalta calitate, cu un grad foarte ridicat de solubilitate. Fiind foarte solubila, aceasta nada ofera rezultate excelente atat pe apa rece, cat si in sezonul cald, in perioade caniculare. Totodata, rezultatele raportate arata ca Special 'G' Green este eficienta inclusiv pe apele salbatice, cu densitate mica de peste.
Foarte multi pescari de crap folosesc aceasta nada ca si component principal la fabricarea boilesurilor solubile, care vor emite un "nor" irezistibil care va atrage pestii pe vadul nadit .Granulatia fina, efectul "de nor", cat si prepararea usoara, recomanda acest groundbait si pentru pescuitul la method feeder, desi initial nada a fost conceputa exclusiv pentru pescarii de crap.
Caracteristici:
- Tip nada: groundbait;
- Granulatie fina;
- Contine faina de peste GPS90;
- Valoare nutritiva ridicata;
- Dispersie rapida in apa;
- Gust si aroma de peste;
- Ambalaj: 1kg/punga.
raimond floare
21 decembrie 2020
Radu Onofrei
15 decembrie 2020
Ionnn
11 decembrie 2020
Ghindoveanu Ghiorghita
3 decembrie 2020
Mihai
17 noiembrie 2020
Bratu Adrian Cosmin
13 noiembrie 2020
I.C.
4 noiembrie 2020
Marian-Cornel Vlade
24 octombrie 2020
Gabriel Nagy
15 octombrie 2020
Intrebari si raspunsuri produs
Exista multe tipuri de nada (din gamele diversilor producatori de profil de pe piata) care dau un randament excelent primavara in Delta Dunarii. Nada si aroma se aleg in functie de mai multi factori printre care amintim: specia de pesti vizata, balta/raul unde pescuiti, temperatura, PH-ul, adancimea si curentul apei etc.
Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon afisate pe site-ul www.marelepescar.ro , ca sa va putem oferi cele mai bune solutii adaptate bugetului si necesitatilor dumneavoastra reale, stilului de pescuit practicat etc.
Va multumim.
Pelete cu Halibut sau Krill puteti folosi cu incredere.
Multumim.