Cutit de Carne Victorinox Carving Knife, 6.8103.12B, Lama 12cm, Negru, Blister
Alege o varianta si introdu cantitatea dorita
Beneficii
- Retur GRATUIT in 30 de zile detalii
- Livrare rapida si GRATUITA prin curier detalii
- Poti ridica produsele dorite in magazinul din Bucuresti detalii
- Plata cu cardul in 6 rate fara dobanda detalii
- Consultanta telefonica oferita de pescari 0374.90.10.90
Descriere
Cutit de Carne Victorinox Carving Knife, 6.8103.12B, Lama 12cm, Negru, Blister
Pentru bucatari, cutitul este cel mai important instrument, iar specialistii Victorinox usureaza enorm munca acestora, oferindu-le modele de top destinate tuturor activitatilor din bucatarie. Este prevazut cu lama din otel inoxidabil, cu rezistenta superioara si posibilitatea curatarii usoare. Manerul din polypropylena este ergonomic, asigurand o prindere ferma.
Cutitul de bucatarie Victorinox Carving Knife nu se abate de la regula si ofera caracteristici de top, atat din punct de vedere al performantelor, cat si al designului si calitatii materialelor. Deoarece produce o taietura neteda si curata, a fost proiectat in special pentru taierea carnii, dar modurile de utilizare sunt variate, dupa cum declara producatorul elvetian.
Victorinox garanteaza ca toate cutitele si uneltele sunt fabricate din otel inoxidabil de cea mai inalta clasa si dispun de o durata de viata indelungata impotriva oricaror defecte de material si fabricatie. Compact, agil si gata se se confrunte cu orice provocare. Gama cutitelor elvetiene de la Victorinox a fost infiintata inca din 1897 si continua sa se extinda intr-un ritm rapid. La baza lor, toate cutitele de la Victorinox sunt instrumente de supravietuire: multitaskere care devin partenere de incredere in orice situatii.
Caracteristici:
- Material lama: otel inoxidabil;
- Lungime lama: 12cm;
- Forma lama: dreapta;
- Material maner: polipropilena;
- Greutate: 61g;
- Culoare maner: negru.
Rating general al produselor
Intrebari si raspunsuri
Adaugarea de intrebari noi este momentan indisponibila.
Intrebare:
Raspuns: