Briceag Desfacator Sticle Laguiole en Aubrac Sommelier Knife, Buffalo Horn, 12cm, Black
Alege o varianta si introdu cantitatea dorita
Beneficii
- Retur GRATUIT in 30 de zile detalii
- Livrare rapida si GRATUITA prin curier detalii
- Poti ridica produsele dorite in magazinul din Bucuresti detalii
- Plata cu cardul in 6 rate fara dobanda detalii
- Consultanta telefonica oferita de pescari 0374.90.10.90
Descriere
Briceag Desfacator Sticle Laguiole en Aubrac Sommelier Knife, Buffalo Horn, 12cm, Black
Laguiole en Aubrac Sommelier Knife este un briceag multifunctional produs in integralitatea lui manual de catre un singur maestru fierar in regiunea Aubrac, Franta. Poate indeplinii 3 fuctii: desfacator sticle, tirbuson si taietor de folii de aluminium cu lama zimtata. Este fabricat din otel inoxidabil Sandvik 12C27 ultrarezistent la coroziune si uzura, avand o duritate Rockwell de 56-58HRC. Manerul este realizat din corn de bivol african.
Deoarece acest briceag este lucrat manual, folosind materiale naturale, fiecare este complet unic. Laguiole en Aubrac garanteaza fabricarea artizanala a produselor sale in zona istorica Laguiole, iar acestea sunt atestate prin stampila LOG (Laguiole Origine Garantie) si prin celebrul cap de taur, caracteristica specifica brandului Laguiole en Aubrac, gravate pe briceag.
NOTA: Materialul natural al manerului, cum ar fi cornul de bivol este sensibil la schimbarile de temperatura si la umiditate. De aceea, este recomandat sa pastrati briceagul intr-un loc uscat, la temperatura camerei. Un briceag Laguiole nu trebuie spalat, ci sters cu o carpa din microfibra uscata. Acest cutit vine ambalat intr-o punga din tesatura imprimata cu logo-ul Laguiole en Aubrac insotit de certificat de autenticitate, cutie cadou din lemn si instructiuni de ingrijire.
Caractersitici:
- Lungimea manerului: 120mm;
- Lungime inchis: 120mm;
- Lungime totala deschis: 220mm;
- Material lama: otel inoxidabil Sandvik 12C27;
- Maner: corn de bivol;
- Culoare maner: negru;
- Greutate: 120g
Rating general al produselor
Intrebari si raspunsuri
Intrebare:
Raspuns: