Umbrele, brolly, accesorii pescuit, Diametru: 280cm

Umbrela Colmic Fiberglass High Tech 240T UV, Ø=280cm
84949Lei
in stoc furnizor

Umbrele, brolly

Unele partide de pescuit pot fi scurtate de conditiile meteo nefavorabile. Vremea nu este intotdeauna aliata pescarului. O umbrela reprezinta un aliat extraordinar pentru a putea continua activitatea noastra preferata, fie ca este o zi cu temperaturi ridicate si soare puternic, fie ca este una cu ploaie. Daca o pelerina sau un costum de ploaie ne protejeaza foarte eficient doar pe noi ca pescari, o umbrela poate proteja suplimentar si echipamentul, nada si momelile.

Mai mult, in sezonul rece, o umbrela poate fi utilizata inclusiv ca paravan impotriva vantului, sporind astfel confortul resimtit in mod semnificativ. Astfel, este evident de ce umbrela poate fi considerata un accesoriu esential, care ne permite continuarea pescuitului indiferent de vreme.

Caracteristicile unei umbrele de pescuit de top pot face referire la :

  • Dimensiune - Umbrelele de pescuit sunt disponibile in diferite dimensiuni, sau diametre. Alegerea unui diametru anume paote depinde de nevoile fiecarui utilizator. De exemplu, s-ar putea sa doriti o umbrela de pescuit pentru a proteja doua persoane. Dar va trebui sa tineti cont de faptul ca aceasta va trebui ancorata mai bine, va avea o portanta mai mare la vant, si, de asemenea, o greutate mai mare. Asadar , poate fi vorba de a face o alegere bazata pe criterii specifice fiecarui utilizator in parte.
  • Reglabilitate - o umbrela de pescuit permite, de obicei, ajustari ale cupolei pe inaltime si de asemenea, o inclinare a cupolei , fata de tija centrala, ceea ce va insemna ca puteti inclina umbrela in pozitia exacta de care aveti nevoie, pentru a va proteja de soare sau intemperii, atunci cand pescuiti.
  • Greutate - ca pescari de multe ori avem cu noi un bagaj consistent, format din echipament , nada si momeala , suporti si scaun de pescuit. Adaugarea unei umbrele de pescuit grele nu ar imbunatati prea mult lucrurile. Asadar, avand in vedere acest lucru, greutatea umbrelei este un factor important de luat in considerare. Insa, umbrelelel usoare sunt realizate cel mai adesea din material mai scumpe, iar aceasta se reflecta si in pretul final.

Alegeti umbrela potrivita in functie de dimensiune si functionalitate, din oferta MarelePescar!