Scaune feeder, modulare, accesorii, Tip: Scaune fara suport brate

Nu se gasesc produse care sa coincida cu selectia.

Scaune feeder, modulare, accesorii

Cautati scaunul de feeder sau scaunul modular de pescuit perfect? Ofertele producatorilor precum Rive, Preston, Trabucco, Matrix, Colmic, Maver, Formax, Carp Pro, Jaxon sau Mivardi sunt un loc perfect pentru a incepe cautarile.

Scaunele de feeder si scaunele modulare sunt modele speciale de scaune, concepute pentru practicarea pescuitului intr-un mod cat mai eficient, impreuna cu accesoriile specifice stilurilor de pescuit stationar. Scaunele de feeder sunt acele scaune  care dispun constructiv de putin doua picioare speciale, a caror dispunere si constructie  ne permit montarea accesoriilor specifice. Scaunele modulare sunt scaune care dispun constructiv de cel putin 4 picioare  speciale,c e permit montarea accesoriilor dar si de unul sau mai multe module cu sertare pozitionate sub sezut. In aceste module se pot stoca unelte, accesorii, sau monturi, ele fiind totodata cele de la care aceste statii de pescuit sunt denumite si "modulare'.

Ambele variante de scaune mentionate,  permit asadar montarea si echiparea de accesorii suplimentare de mici sau mari dimensiuni. Dintre acestea cele mai comune sunt: masa laterala, bolul de nada, diverse sisteme de prindere a lansetelor sau vergilor, a juvelnicului, sau chiar a unei umbrele, devenind practic o statie completa, din centrul caruia pescarul va avea tot echipamentul la indemana.Accesoriile dedicate acestor scaune contribuie la realizarea unui aranjament personalizat in care pescarul are la indemana tot ce ii este necesar pentru a se concentra exclusiv pe pescuit, si pentru a fi cat mai eficient.

Pentru un pescar ce se deplaseaza mult pe malurile apelor, un scaun mic si usor va fi preferat, pe cand pentru un pescar care doreste capturarea pestilor de talie medie si mare, sau accesorizarea cat mai completa pentru pescuitul de competitie, este preferat confortul unui scaun mai mare.

In oferta magazinului regasiti o multitudine de scaune de pescuit modulare, scaune de feeder, precum si o gama larga de accesorii, astfel incat sa puteti alege solutia potrivita, care sa raspunda cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.