Module scaune, picioare, extensii, Producator: Colmic

Picior Colmic Aluminiu 30mm/65cm
19949Lei
in stoc furnizor

Module scaune
Scaunele modulare sunt scaune de pescuit speciale, configurate astfel incat sa dispuna de mai multe module suprapuse (de unde si numele lor), care pot fi adaugate sau scoase, in functie de necesitati. Modulele au prinderi speciale, si dimensiuni specifice, astfel ca sunt compatibile doar cu modelele de scaune pentru care au fost concepute. Aceste module pot fi simple sertare de stocare a accesoriilor de mici dimensiuni, sau, dimpotriva, compartimente mai mari, pentru stocarea organizata a cutiilor, sau a accesoriilor medii. In mod frecvent scaunele modulare dispun de un compartiment mai mare, aflat la baza, care permite stocarea mulinetelor sau chiar a unor pungi de nada.

Picioarele pentru scaune modulare
Sunt picioare concepute pentru inlocuirea celor care echipeaza scaunele modulare. Unele pot prezenta caracteristici diferite fata de cele originale, aducand in plus elemente precum faptul ca sunt ajustabile sau mai lungi decat cele standard, ceea ce poate fi un lucru dorit in anumite situatii. Picioarele sunt echipate cu talpici antinoroi, pentru a nu aluneca si a nu se ingropa in solurile moi.

Extensii picioare
Extensiile de picioare sunt piese concepute pentru a fi atasate unor anumite modele de picioare prevazute cu filet in partea superioara. Cu ajutorul acestor extensii se prelungeste partea utila a piciorului pentru utilizarea mai multor accesorii sau pentru plasarea acestora la un nivel mai potrivit pentru utilizator.

In oferta magazinului regasiti o multitudine de module pentru scaunele de pescuit modulare, picioare, extensii dar si alte accesorii, astfel incat sa puteti alege solutia potrivita, care sa raspunda cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.