Umbrela Fox Brolly 60'', Ø=300cm

Cod produs: CUM216
39000 lei

Disponibilitate: la comanda, 7-14 zile


Producator: FOX

Garantia Produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul MarelePescar.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator. In colet, pe langa produse, vei gasi factura, certificatul de conformitate si certificatul de garantie.

Descriere produs

Umbrela Fox Brolly 60'', Ø=300cm 

Fox 60" Brolly este o umbrela de soare cu un design clasic. Stalpul central poate fi plasat in stilul "Nu-brolly". Acest lucru inseamna ca stalpul central (165cm) poate fi repozitionat atat cu piciorul montat pe mijloc, cat si cu el oblic, cu marginea umbrelei sprijinita pe pamant. Stalpul poate fi apoi impins in pamant pentru a oferi un adapost sigur. Pentru stabilitate maxima, poate fi ancorata suplimentar cu picheti prinsi in articulatiile speciale de care dispune umbrela.

Materialul textil al tesaturii este suficient de gros pentru o buna protectie la precipitatii (2.000mm coloana de apa) si la razele ultraviolete. Umbrela are culoarea verde khaki si se livreaza impreuna cu husa de transport, plus doua cuie de fixare in sol (pot fi folosite si la ancorarea corturilor).

Caracteristici:

 • Diametru: 300cm;
 • Lungime picior de sustinere: 165cm;
 • Material tesatura: poliester;
 • Impermeabilitate: 2.000mm/cm²;
 • Protectie impotriva razelor UV;
 • Cusaturi complet lipite;
 • Ax central care permite un montaj usor;
 • Doua cuie de fixare incluse;
 • Husa de transport: da;
 • Greutate: 4.5kg;
 • Culoare: verde khaki.

Rating general al produsului

Nu exista review-uri. Fii primul care adauga unul! Adauga un review

Intrebari si raspunsuri produs

Sortare dupa: Data Relevanta
gabriel zane pe 7 martie 2019
Salut, ce accesorii ar fi necesare pentru a inchide brolly-ul impotriva ploii si a tantarilor? Si cat ar costa fiecare element in parte? Multumesc!
Buna ziua,
Pentru a inchide complet umbrela Fox Brolly 60'', Ø=230cm (cat si pentru protectie suplimentara impotriva ploii si a tantarilor) aveti nevoie de urmatoarele accesorii: panou frontal Fox R-Series Brolly Infill Panel, panou frontal Fox R-Series Brolly Mozzy Panel si doi picheti telescopici Fox Storm Pole Cam Lok Powerpoint, marimea 120-210cm. Toate accesoriile aditionale enumerate mai sus se pot viziona si achizitiona accesand urmatoarele linkuri de pe site-ul www.marelepescar.ro :
https://marelepescar.ro/panou-frontal-fox-r-series-brolly-infill-panel.html
https://marelepescar.ro/panou-frontal-fox-r-series-brolly-mozzy-panel.html
https://marelepescar.ro/pichet-telescopic-fox-storm-pole-cam-lok-powerpoint.html
Pentru intrebari suplimentare sau orice alte detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0742.49.77.78 - Departamentul Specializat MarelePescar pentru Pescuit la Crap.
Va multumim.Adaugat de Admin MarelePescar pe 8 martie 2019
Trebuie sa fii inregistrat pentru a raspunde la intrebari.
Sergiu Rosu pe 26 noiembrie 2018
Puteti sa imi spuneti va rog diametrul real al umbrele deschise..si daca se pot achiziționa pionierii de la dv..ms
Buna ziua,
Umbrela Fox Brolly 60'', are un diametru real (in pozitia deschis) de 230cm. Daca prin "pionieri" va referiti la pichetii aditionali de sustinere, acestia se pot achizitiona accesand urmatorul link: https://marelepescar.ro/pichet-telescopic-fox-storm-pole-cam-lok-powerpoint.html
Va multumim.
Adaugat de Admin MarelePescar pe 27 noiembrie 2018
Trebuie sa fii inregistrat pentru a raspunde la intrebari.