Alege o varianta si introdu cantitatea dorita
Beneficii
- Retur GRATUIT in 30 de zile detalii
- Livrare rapida si GRATUITA prin curier detalii
- Poti ridica produsele dorite in magazinul din Bucuresti detalii
- Plata cu cardul in 6 rate fara dobanda detalii
- Consultanta telefonica oferita de pescari 0374.90.10.90
Descriere
Cutit Transat Victorinox 5.5503.20, Lama 20cm
Managerii de la Victorinox au inteles ca industria alimentara, urmareste un nivel ridicat de siguranta, atunci cand vine vorba de prelucrarea si finisarea produsului brut. Special proiectate pentru utilizare in industria carnii, dar si in bucatariile restaurantelor de top, cutitele pentru transat si dezosat Victorinox sunt prevazute cu o versiune noua de maner.
Manerul este fabricat din fibrox, asigura prindere buna si are o circumferinta mai mare, pentru a spori siguranta, si a evita riscul alunecarii palmei spre tais in timpul utilizarii. Pe langa functia de dezosare, cutitul Victorinox 5.5503.20 este perfect pentru transarea jambonului, sau a altor tipuri de sunca, la felierea fripturii sau a somonului afumat.
Caracteristici:
- Material lama: otel inoxidabil;
- Lungime totala: 34 cm;
- Lungime lama: 20cm;
- Greutate: 139 g;
- Forma lama: usor curbata spre varf;
- Material maner: fibrox;
- Culoare maner: negru.
Rating general al produselor
Intrebari si raspunsuri
Intrebare:
Raspuns: