Cutit pentru Friptura Victorinox Swiss Modern Steak Knife, Lama Zimtata 12cm, Negru
Alege o varianta si introdu cantitatea dorita
Beneficii
- Retur GRATUIT in 30 de zile detalii
- Livrare rapida si GRATUITA prin curier detalii
- Poti ridica produsele dorite in magazinul din Bucuresti detalii
- Plata cu cardul in 6 rate fara dobanda detalii
- Consultanta telefonica oferita de pescari 0374.90.10.90
Descriere
Cutit pentru Friptura Victorinox Swiss Modern Steak Knife, Lama Zimtata 12cm, Negru
Pe langa clasicele modele pentru filetat, dezosat, transat etc, Victorinox pune la dispozitie si cutite recomandate pentru anumite categorii de produse. Este si cazul cutitului Victorinox Swiis Modern Steak Knife, cu lama zimtata, usor curbata spre varf, recomandat pentru taierea fripturii. Desi face parte din gama economica a produselor Victorinox, acest cutit dispune de o lama rezistenta, din otel inoxidabil, ce-si pastreaza aceleasi calitati dupa ani de folosinta. Pentru o curatare corecta, cutitul este recomandat sa fie sterilizat cu abur la 121°C!
Caracteristici:
- Material lama: otel inoxidabil;
- Lungime lama: 12cm;
- Forma lama: zimtata;
- Material maner: polipropilena;
- Culoare maner: negru;
- Poate fi sterilizat cu abur la 121°C.
Rating general al produselor
Intrebari si raspunsuri
Intrebare:
Raspuns: