Navomodele plantat Toslon

Navomodel Toslon X-Boat 730, GPS + Sonar Incorporat
5
6.66900Lei
in stoc furnizor

Navomodele plantat

Barcuta de plantat sau navomodelul pentru pescuit este o solutie moderna pentru plasarea monturilor si a nadei la distante mari, acolo unde pescuitul lansat ar necesita pe langa o tehnica impecabila, si mult mai mult efort. Vaporasul de pescuit, cum mai este cunoscut poate transporta monturile noastre impreuna cu o cantitate semnificativa de materiale de atractie si hranire, la distante extreme. Navomodelul este usor de controlat cu ajutorul radiocomenzii, si este mult mai silentions fata de zgomotul produs la impactul monturilor lansate la distante foarte mari, astfel ajutand in retinerea pestilor in modul de hranire mult mai mult timp.

Navomodelele difera prin viteza de deplasare, prin autonomia data de tipul si capacitatea acumulatorului, prin cantitatea de nada pe care o pot transporta, prin tipul de accesorii pe care le detin, multe modele fiind echipate cu lumini pentru deplasarea pe timp de noapte, iar modelele de top avand in dotare chiar si sonar.

Descopera toata gama de navomodele, din oferta magazinului MarelePescar, si alege solutia potrivita, care raspunde cel mai bine necesitatilor tale!