Porumb conservat pescuit, Producator: Carp Expert

Miere
Capsuni
Amur
Vanilie
Porumb Nadire Carp Expert Professional Baits, 1kg
4.67
Incepand de la 1100Lei
in stoc (magazin, depozit)
Vanilie
Miere
Capsuni
Tutti-frutti
Scoica
Usturoi
Amur
Palinca
Porumb Carp Expert Fara zeama 212ml
5
Incepand de la 1200Lei
in stoc (magazin)
Porumb Conserva Carp Expert, 212ml
390Lei
in stoc (depozit)
Natur
Vanilie
Miere
Capsuni
Scoici
CSL
Amur
Porumb Carp Expert in Lichid 212ml
5
Incepand de la 1000Lei
in stoc (magazin, depozit)
Natural
Vanila
Strawberry
Banana
Mussel
Amur
Pineapple
Choco-Orange
Lactic Acid
Porumb Carp Expert Mega Corn Bait in Liquid, 212ml
Incepand de la 1536Lei
in stoc (magazin)
Natur
Porumb Carp Expert Conserva, 425ml
Incepand de la 800Lei
in stoc (magazin, depozit)
NOU
Capsuni-Peste
Spicy-Krill
Porumb Fermentat Carp Expert Enzymax, 1.5kg
Incepand de la 2070Lei
nu e in stoc
NOU
Ficat
Miere
Usturoi
Capsuni-Peste
Spicy-Krill
Porumb Fermentat de Carlig Carp Expert Enzymax Bottled Bait, 220ml
Incepand de la 1720Lei
nu e in stoc

Porumb conservat pentru pescuit

Porumbul este una dintre cele mai eficiente si utilizate pe scara larga momeli pentru pescuitul la crap si ciprinide de orice talie si este o momeala excelenta, dar si o solutie de nadire atat pe lacuri cat si pe riuri. Este cunoscut si faptul ca porumbul are o pondere ridicata in alimentatia pestilor si in special a crapului, gasindu-se in proportie ridicata in foarte multe nade sau furaje dedicate acvaculturii. Porumbul conservat are avantajul ca poate fi folosit in orice perioada a anului. Poate fi gasit sub mai multe forme: in borcanase simplu sau dipuit, in conserve metalice fara conservanti sau chiar in pungi mari ce contin o cantitate considerabila, necesara pentru nadire.

Porumbul conservat are avantajul de a fi mult mai usor digerat de pesti, precum si mult mai usor de atasat la carlig sau pe monturile cu fir de par. De asemenea, este usor disponibil in orice sezon, este usor de stocat si pastrat, si poate reprezenta o solutie excelenta atunci cand deplasarile se fac pe o perioada mai lunga, unde pastrarea altor momeli ar putea impune conditii speciale de temperatura.