Lanseta Graphiteleader Finezza UX 20GFINUS-752L-S R-Fast, 2.26m, 0.5-5g, 2buc

Cod produs: G18199
90000 lei

Disponibilitate: la comanda, 2-3 zile


Producator:
Graphiteleader

Garantia Produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul MarelePescar.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator. In colet, pe langa produse, vei gasi factura, certificatul de conformitate si certificatul de garantie.

Descriere produs

Lanseta Graphiteleader Finezza UX 20GFINUS-752L-S R-Fast, 2.26m, 0.5-5g, 2buc 

Graphiteleader este un producator de lansete de cea mai inalta calitate, combinand cele mai noi tehnologii constructive cu un design clasic, punand un accent deosebit pe putere si perfomanta. Multele metode de dezvoltare au fost dobandite in de-a lungul timpului, prin colaborarea cu pescarii de top. Obiectivul inginerilor Graphiteleader a fost obtinerea unor lansete de top, fara a face compromisuri din punct de vedere al perfomantei si functiilor. OLYMPIC Sensitivity System permite pescarului un control absolut asupra nalucii prin lanseta, reusind sa sesizeze cele mai fine trasaturi.

Constructia blank-ului asigura lansete extrem de usoare si rapide, care se comporta excelent la efortul de torsiune, prin urmare duce la lansari precise. Blank-ul incarca perfect in timpul lansarii, astfel incat, sa poata arunca chiar cele mai mici naluci pe distante extreme. Graphiteleader Finezza UX permite pescarului un control absolut asupra evolutiei nalucilor de talie mica in timpul recuperarilor, reusind sa sesizeze cele mai fine trasaturi. Lanseta are actiune rapida (fast), avand o rezistenta sporita la torsiune in timpul drill-ului. Combinatia dintre manerul si noua mandrina VSS ergonomica are ca rezultat un nivel sporit de sensibilitate. Inelele usoare SiC-S K sunt rezistente la uzura si influenteaza pozitiv distantele de lansare, permitand culisarea lina a firului, eliminand riscul formarii buclelor nedorite.

Este proiectata pe un blank subtire, pentru a avea sensibilitate ridicata si capacitate mare de detectare. Graphiteleader Finezza UX a fost supusa unui design imbunatatit, fiind foarte populara nu numai in Japonia, dar si in restul tarilor, cu un sprijin coplesitor pentru versatilitatea sa, indiferent de specia pescuita. Prin echiparea cu cele mai noi tehnologii precum "Graphite Cloth LV", blank-urile imping perfomanta la un nivel si mai ridicat, imbunatatind tot ansambul.

NOTA: Toate lansetele model Graphiteleader UX sunt fabricate in China!

Caracteristici:

 • Lungime: 2.26m;
 • Lungime de transport: 116.5cm;
 • Actiune: fast;
 • Numar tronsoane: 2;
 • Putere de aruncare: 0.5-5g;
 • Blanc: fibra carbon;
 • Inele SiC-S K;
 • Mandrina VSS ergonomica;
 • Maner finisat EVA premium;
 • Greutate: 78g;
 • Husa de transport inclusa.

Rating general al produsului

Nu exista review-uri. Fii primul care adauga unul! Adauga un review

Intrebari si raspunsuri produs

Nu exista intrebari. Fii primul care pune o intrebare!