Lanseta Bologneza Trabucco Titan BLS Extreme 2015 7m

Cod produs: 122-61-700
56000 lei

Disponibilitate: la comanda, 2-3 zile


Producator: Trabucco

Garantia Produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul MarelePescar.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator. In colet, pe langa produse, vei gasi factura, certificatul de conformitate si certificatul de garantie.

Descriere produs

Lanseta Bologneza Trabucco Titan BLS Extreme 2015 7m

Bologneza cu blank din carbon CX-1 High Modulus ranforsat cu fir de carbon in X sub tehnologie Cross Winding. Trabucco Titan BLS Extreme model 2015 dispune de actiune de lansare de pana la 20g, inele cu picior mediu SIC si profil Y pentru eliminarea vibratiilor si mandrna nr.6 din otel + garnituri cauciucate.

Caracteristici:

  • Lungime: 7m;
  • Lungime transport: 132cm;
  • Numar tronsoane: 7;
  • Greutate: 435g;
  • Inele: SIC cu picior mediu tip Y, anti-vibratie;
  • Putere de aruncare: pana la 20g;
  • Material: carbon CX-1;
  • Ranforsare: Cross Winding;
  • Mandrina: otel nr.6;
  • Capac de aluminiu la maner.

Rating general al produsului

Nu exista review-uri. Fii primul care adauga unul! Adauga un review

Intrebari si raspunsuri produs

Adrian pe 20 ianuarie 2020
Ce mulineta recomandați la aceasta lanseta?
Buna ziua,
Lanseta Bologneza Trabucco Titan BLS Extreme 2015, 7m se poate echilibra optim cu o multitudine de mulinete, din gamele diversilor producatori de profil de pe piata (ca si paranteza sunt zeci chiar mii de mulinete care se pot echilibra optim cu lanseta specificata de dumneavoastra).
Daca va referiti la marimea mulinetei, care ar fi recomandata pentru echilibrarea lansetei specificate de dumneavoastra, atunci aceasta ar fi cea de 2000 (sau in anumite cazuri chiar si marimea 2500 - depinde de la producator la producator).
Alegerea unei mulinete va apartine exclusiv dumneavoastra, in functie de preferintele personale (brand, design, raport de recuperare, forma si capacitatea tamburului, existenta sau nu a tamburului de rezerva etc), talia pestilor vizati, locul unde pescuiti si nu in ultimul rand bugetul disponibil alocat pentru achizitionarea unei mulinete.
Pentru o configuratie personalizata, intrebari suplimentare sau orice alte detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0374.90.10.90 (centrala telefonica) pentru a putea fi redirectionat catre un consultant MarelePescar de la departamentul Pescuit Stationar.
Va multumim.
Adaugat de Admin MarelePescar pe 21 ianuarie 2020
Trebuie sa fii inregistrat pentru a raspunde la intrebari.