Sonare, Gps, Accesorii

WhatsApp
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sonare pescuit, Gps, Accesorii

Ce este un sonar?

Sonarele sunt dispozitive electronice utilizate pentru detectarea sub apa a obiectelor, peștilor si a substratului, ce funcționează prin emiterea de impulsuri sonore si detectarea sau măsurarea revenirii acestor impulsuri,  după ce au fost reflectate.  Este acelasi principiu al radarelor sau al ecolocatiei, doar ca se folosesc ultrasunete, deoarece acestea calatoresc mai usor prin apa.  Interpretarea acestor reflectări ale undelor este afișata pe display-ul sonarului -  in cazul modelelor de sonar pentru barca -  sau pe un telefon - in cazul sonarelor pentru pescuitul de pe mal.  Sonarul afiseaza astfel multiple informatii despre ceea ce se afla sub apa, si de cele mai multe ori creaza si o harta ce ajuta pescarul sa isi aleaga zona de pescuit pe care o considera productiva. Suplimentar, sonarele pot dispune de funcții ce pot avea relevanta pentru utilizatori sau nu, precum GPS-ul, care permit cartografierea unei ape si salvarea de hărți, conectarea cu alte dispozitive prin diferite metode (conexiune Bluetooth, rețea ethernet, wifi), emiterea simultana pe multiple frecvente si  altele.

Întrucât fiecare pescar are apele si zonele pe care le frecventeaza, cu situații si necesitați specifice, o recomandare de sonar pentru o situație anume, nu este neapărat optima pentru o alta situație. Pentru o recomandare personalizata de sonar pentru pescuit, puteți apela si la consultanta directa in magazinul si showroom-ul MarelePescar, din strada Bucur nr.2.

Dispozitive GPS

Dispozitivele de comunicare prin satelit, sunt  concepute pentru a fi utilizate in orice punct de pe glob, in afara ariilor acoperite de semnalul de telefonie mobila.  Utilizate atat de pescari cat si de pasionatii de activitati outdoor, aceste dispozitive permit comunicarea prin mesaje text sau voce ,  transmiterea locatiei, a alertelor SOS, si chiar a unor informatiilor legate de vreme. 

Accesoriile pentru sonare

Acestea includ diverse echipamente pentru utilizarea sonarelor, precum suporti pentru display, suporti telescopici pentru montarea sondelor de sonar pe barca, cabluri de conectare, carcase ori harti digitale pentru navigare.

Descopera toata gama de sonare, GPs si aceesorii, din oferta magazinului MarelePescar,  si alege solutia potrivita, care raspunde cel mai bine necesitatilor tale!