Alte accesorii scaune Guru

Suport Guru Clip-On Keepnet Arm
12799Lei
nu e in stoc

Alte accesorii scaune pescuit

In stilurile de pescuit stationar utilizarea unui scaun modular sau a unui scaun de pescuit la feeder aduce cu sine o multitudine de avantaje, pe langa confortul oferit in timpul partidelor de pescuit. Faptul ca scaunele pot fi accesorizate cu diverse elemente, astfel incat sa ne optimizam partidele de pescuit, accesorii care sa ne aduca la indemana tot ce avem nevoie in timpul pescuitului este un beneficiu greu de ignorat, folosit initial de pescarii de competitie dar care a facut in ultimii ani tranzitia catre pescuitul de placere.

Iata cateva dintre accesoriile cel mai des utilizate: tava sau masa laterala, bratul de sustinere al lansetei, suportul spate al lansetei, bolul de nada, umbrela de nada dar si cea de ploaie sau soare, platforma pentru picioare, bratul de prindere a juvelnicului.

Accesoriile mai putin comune, dar la fel de necesare si utile pescarilor care vor sa isi personalizeze statia de pescuit, se regasesc grupate in aceasta categorie. Intrucat scaunele modulare dar si cele de pescuit la feeder pot avea diametre diferite ale picioarelor si chiar forma (patrata sau rotunda), exista accesorii de scaune ce pot fi utilizate pe o gama mai mare de diametre prin utilizarea unor bucse de reductie, care fac adaptarea de la un diametru mai mare la unul mai mic. Astfel de bucse se regasesc comercializate si individual.

Fiecare stil de pescuit poate impune accesorii specifice. Astfel, pentru cei care pescuiesc la rubeziana, o bara frontala de sustinere a rubezienei, un suport pentru kiturile de rezerva precum si alte accesorii dedicate sunt relevante. Tot in aceasta categorie se regasesc si accesorii specifice acestor stiluri de pescuit.

In oferta magazinului regasiti o multitudine de optiuni de accesorii scaune de pescuit modulare si accesorii scaune feeder, astfel incat sa puteti alege solutia personalizata, care raspunde cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.