Atlas Mini este un navomodel compact (51x38x21cm) și ușor (3,7kg cu tot cu acumulator), cu o cocă unică între produsele marca Delfin. Elementul de unicitate constă atât în formă, cât și în faptul că firele lansetelor se prind pe dedesubt. Astfel, se elimină riscul ca montura să cadă din oricare dintre cele două cuve în timpul mersului, mai ales atunci când se plantează la distanțe mari.

Fiind trimaran, Atlas Mini este foarte stabil pe valuri și vânt și, în același timp, ușor de controlat, păstrându-și direcția în timpul deplasării, aspect foarte important la distanțe mari, ținând cont că raza de acțiune a radiocomenzii este de 360-450m.

Acumulatorul Li-ion performant (12,4V/12Ah) care alimentează navomodelul asigură o autonomie de 6-8km, care înseamnă în jur de 30-40 de plantări la o distanță medie de 100m, în funcție de condițiile meteo și încărcarea cuvelor. Un alt avantaj al acumulatorului Li-ion este încărcarea rapidă (3 ore folosind încărcătorul auto 12V care vine în pachet
împreună cu încărcătorul pentru priză 220V).

Având în vedere componentele de calitate, materialul din care este construită coca (ABS – HIPS de 4mm), motorul electric puternic cu perii (8800 rot/min) pentru a putea transporta încărcătura cuvelor (capacitate 3kg bulgări de nadă), elicea și cârma protejate anti-brădiș și servomecanismul pentru viraj robot 35 kg/forță, Atlas Mini este construit să dureze.

Garanția standard este de 12 luni. Se poate prelungi cu încă 12 luni, contra cost, având inclusă o revizie.

Pentru protecție în timpul transportului și manipulării, navomodelul vine împreună cu husă impermeabilă.

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *