Momeala pentru crap provoacă numeroase discuții în rândul pescarilor care vor să captureze această specie de pește destul de răspândită în apele noastre. Dacă nu știi exact ce să alegi, în rândurile următoare, îți prezentăm 10 dintre cele mai bune momeli pentru crap, pe care să le încerci la următoarea partidă de pescuit.

Boilies Critic Echilibrat Dynamite Baits The Source Wafters

Boilies Critic Echilibrat Dynamite Baits The Source Wafters

Este o momeală critic echilibrată (wafters), recomandată în anotimpul rece și în perioadele de apatie a crapilor. Are formă de ganteră (dumbell), cu o flotabilitate neutră.

Avantajul acestei momeli pentru crap constă în greutatea redusă și permite crapului să aspire mai repede momeala și cârligul. Flotabilitatea momelii contrabalansează greutatea cârligului, facilitând aspirarea. De asemenea, nu se vor scufunda în nămol sau în vegetația apei în care lansezi.

Aromele Dynamite Baits nu se vor pierde nici măcar după 24 de ore de stat în apă.

Diametre disponibile: 15 sau 18mm.

Vezi momeală pentru crap 👉 Boilies Critic Echilibrat Dynamite Baits The Source Wafters. Cumpără online sau te așteptăm în magazinul nostru fizic din București.

Dumbell Critic Echilibrat Wafters Bucovina Baits

Dumbell Critic Echilibrat Wafters Bucovina Baits

Momelile pentru crap de la Bucovina Baits sunt critic echilibrate (wafters) și pot fi puse pe firul de păr sau spin.

Se caracterizează printr-o flotabilitate ridicată, iar culorile fluorescente le fac vizibile inclusiv pe ape tulburi. Atractanții folosiți sunt puternici, cu uleiuri esențiale naturale de calitate, și atrag crapii mai ales în perioadele în care aceștia se hrănesc apatic. Printre arome, regăsești ananas-banană, căpșună, usturoi, krill etc.

Diametre disponibile: 8-11mm.

Vezi momeală pentru crap 👉 Dumbell Critic Echilibrat Wafters Bucovina Baits. Comandă pe site, cu livrare rapidă din depozitul propriu.

Boilies Dynamite Baits The Source Hard Hookbaits

Boilies Dynamite Baits The Source Hard Hookbaits

Boilies cu nutrienți și proteine pe care crapul le caută în orice anotimp. Este o rețetă consacrată și neschimbată din anul 2002, ingredientele folosite fiind ușor de digerat.

Sunt momeli tari care rezistă pe firul de păr până la 48 de ore, fără a pierde din consistență și din aromele puternice. Se atașează eficient de cârlig, fără a fi nevoie de găurire cu burghiul. Astfel, atașarea pe firul de păr se poate face cu croșeta.

Diametru disponibil: 20mm.

Vezi momeală pentru crap 👉 Boilies Dynamite Baits The Source Hard Hookbaits. Ai retur gratuit în 30 de zile.

Pop up CPK High Attract

Pop up CPK High Attract

Boilies de tip pop up, cu o combinație inedită de arome și uleiuri palatante, precum prună și piper, fructe de pădure sau miere. Acestea rezistă chiar și după 48 de ore de stat în apă.

Flotabilitatea este ridicată și de durată. Momeala poate fi folosită individual pe cârlig sau în combinație cu alte boiliesuri.

Diametre disponibile: 10 și 14mm (combinat).

Vezi momeală pentru crap 👉 Pop up CPK High Attract. Nu ești convins de alegerea făcută? Apelează la consultanții noștri de pe site sau din magazin!

Boilies Dudi Bait Mister Dudi Caramel

Boilies Dudi Bait Mister Dudi Caramel

Se prezinta sub forma de boilies glazurate. Glazura este, de fapt, o crustă de atractanți puternici, cu arome de calamar și merișoare. Textura lor elastică și lipicioasă le face să fie asemănătoare cu niște caramele.

Glazura începe să se dizolve de la primul contact cu apa și atrage peștii atât pe verticală, cât și pe orizontală, respectiv crapii care se află în straturile superioare.

Diametre disponibile: 11, 16, 20 și 24mm.

Vezi momeală pentru crap 👉 Boilies Dudi Bait Mister Dudi. Nu ești convins de alegerea făcută? Apelează la consultanții noștri, de pe site sau din magazin!

Dumbell Critic Echilibrat Dynamite Baits Essential Wafters

Dumbell Critic Echilibrat Dynamite Baits Essential Wafters

Momeala critic echilibrata (wafters) de formă cilindrică (sau de ganteră). Se pot monta facil pe o montură fir de păr, pe bandă siliconică sau pe spinul de momeală.

Avantajul acestei momeli pentru crap este greutatea redusă, iar semi-flotabilitatea va aduce trăsături rapide și constante ale peștilor. În compoziție se regăsesc arome (ananas și banană) și uleiuri esențiale cu o mare putere de atracție.

Diametru disponibil: 14mm.

Vezi momeală pentru crap 👉 Dumbell Critic Echilibrat Dynamite Baits Essential Wafters. Îți livrăm rapid articolele de pescuit de care ai nevoie, direct din depozitul propriu.

Pop up Dumbells Senzor Planet Mix Bicolor

Pop up Dumbells Senzor Planet Mix Bicolor

Este o momeală bicoloră tip pop up, sub formă cilindrică și capete rotunjite, recomandată îndeosebi pentru pescuitul crapului cu method feeder sau coșuleț. Se poate utiliza în sezonul cald, dar și în cel rece.

Flotabilitatea ridicată va atrage crapii care se hrănesc în jurul momitorului, prin culorile fluorescente sau prin atractanții de calitate, cu efect rapid.

Diametru disponibil: 8mm.

Vezi momeală pentru crap 👉 Pop up Dumbells Senzor Planet Mix Bicolor. Pe site și în magazin găsești o gamă variată de produse pentru partidele tale de pescuit.

Dumbell Critic Echilibrat iBaits Big Wafter

Dumbell Critic Echilibrat iBaits Big Wafter

Se adresează pescarilor exigenți, care vor performanță în partidele de pescuit la crap prin tehnica method feeder. O caracteristică esențială a acestei momeli este faptul că nu există riscul spargerii, în momentele de lansare.

Momeala critic echilibrată de tip wafters, care se echilibrează din greutatea cârligului, prezintă o flotabilitate constantă. Poți alege între 5 variante de arome și culori: mango, porumb dulce, ciocolată+cocos, miere și usturoi. Aromele sunt persistente și irezistibile, pentru crapii care se hrănesc în apropierea methodului.

Diametre disponibile: 6 și 8mm.

Vezi momeală pentru crap 👉 Dumbell Critic Echilibrat iBaits Big Wafter. Poți apela la consultanții noștri, dacă ai întrebări sau nelămuriri referitoare la echipamentul de pescuit dorit.

Porumb Artificial Flotant Enterprise Tackle Pop-Up Sweetcorn

Porumb Artificial Flotant Enterprise Tackle Pop-Up Sweetcorn

Sunt momeli artificiale care seamănă cu boabele naturale de porumb, fiind realizate dintr-un plastic cu o textură specială. Prezintă diverse culori și arome, având un grad mare de flotabilitate în apă.

Se pot monta simplu, atât pe firul de păr, cât și în combinație cu boabe naturale de porumb.

Vezi momeală pentru crap 👉 Porumb artificial flotant Enterprise Tackle Pop-Up Sweetcorn. Comandă și plătește online, în siguranță.

Dumbell Critic Echilibrat Dynamite Baits Wowsers

Dumbell Critic Echilibrat Dynamite Baits Wowsers

Sunt wafters de formă cilindrică, utile pentru pescuitul crapului pe canale, râuri și lacuri comerciale. Se pot folosi la waggler, feeder, vargă etc. Se montează foarte ușor pe firul de păr, pe bandă siliconică sau pe spinul de momeală.

Momelile ies în evidență în zona de nădire și se ridică puțin de pe substrat în condiții de nămol sau vegetație bogată. Cu o atractivitate de durată, aromele și culorile vor atrage crapii mofturoși sau pe cei care se hrănesc apatic.

Diametru disponibil: 7mm.

Vezi momeală pentru crap 👉 Dumbell Critic Echilibrat Dynamite Baits Wowsers. Ai transport gratuit oriunde în țară, dacă vei comanda produse de minimum 300 de Lei.

Cu toate că nu putem spune că există o momeală pentru crap ideală, te poți baza pe produsele de calitate, de la producători renumiți. Cu respectarea indicațiilor regăsite pe ambalajul fiecărei momeli, respectiv o abordare corectă și inspirată de pescuit la crap, poți avea parte de capturi impresionante.

⏩ Pe lângă toate aceste recomandări, nu uita că pescuitul la crap implică o foarte bună documentare. Poți afla mai multe în articolul totul despre momeala pentru crap. Vei găsi informații esențiale și sfaturi bine de știut.

Mihai Florescu, consultant al magazinului MarelePescar, este un nume de referință în lumea pescuitului la crap. Cu o vastă experiență și o pasiune neîntreruptă pentru pescuit, Mihai s-a impus ca un expert în ceea ce priveștei articolele de pescuit și tehnica de pescuit la crap. Mihai are o preferință distinctă pentru pescuitul la crap, o pasiune pe care o practică cu devotament și dăruire. El a acumulat o experiență bogată în capturarea crapilor, folosind o gamă variată de tehnici și echipamente.

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *