SPOMB (https://marelepescar.ro/cumpara/producator-spomb.html) este, indiscutabil, cea mai populară și apreciată rachetă de nădire de pescarii de crap. Disponibil inițial doar într-o singură variantă (mărime), producătorul a lansat ulterior alte două dimensiuni: mediu și mic. Toate trei mărimile – mare (large), mediu (midi), mic (mini) – în variantele negru și alb sunt sunt disponibile în magazinul MarelePescar (online și în București, Str. Bucur nr. 2).

Ca orice produs de succes, au apărut pe piață mai multe copii. Cu toate astea, produsul original este cel mai bun în ceea ce privește robustețea și rezistența în timp. Din acest motiv, recomandarea noastră este să cumpărați SPOMB, nu copiile acestuia. Nu-și dorește nimeni ca racheta de nădire să se strice la începutul partidei de pescuit.

Faptul că în SPOMB se poate folosi orice fel de nadă, mai puțin lichide, distanțele mari la care poate fi lansat, stabilitatea în zbor, greutatea redusă și ușurința cu care se recuperează după ce a descărcat nada sunt atributele principale care îl fac atât de apreciat de pescari.


Adițional, se pot achiziționa Spomb Float Pack (https://marelepescar.ro/spomb-float-pack.html) care cresc flotabilitatea rachetei, făcând și mai facilă recuperarea.

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *