Având lungimea de 145cm, husa Baracuda C4-T este potrivită atât pentru 4 lansete de crap de 3,60m plus mulinete, cât și pentru 4 lansete de 3,90m din trei segmente plus mulinete. Fiecare lansetă are un loc dedicat, separat în husă și se fixează cu benzi Velcro pentru mai multă siguranță în timpul transportului, împiedicând ca lansetele să se atingă între ele.

Husa este bine compartimentată, având dimensiuni generoase care permit transportarea lansetelor împreună cu mulinete mari (big pit, long cast). Totodată, pereții interiori ai husei și compartimentele pentru mulinete sunt matlasate cu material buretat care oferă protecție sporită împotriva șocurilor mecanice. Astfel, tronsoanele lansetelor și mulinetele sunt ferite de zgârieturi pe durata transportului.

Materialul exterior este durabil, impermeabil și ușor de curățat. Fermoarele duble sunt de calitate, rezistente la uzură și închid ermetic husa.

În buzunarul exterior al husei se pot depozita diverse accesorii, iar mânerele și breteaua de umăr ajută pescarul în manipularea și transportarea husei.

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *