Noutate pentru pescarii de feeder care doresc o mulinetă pentru distanță, Spectrum FDR mărimea 5500 include cele mai noi tehnologii ale producătorului Trabucco. Tamburul long cast, cu buza în formă de V (V shape), ajută în lansare, iar arborele principal din oțel inoxidabil și cei 8 rulmenți inoxidabili dublu ecranați, dintre care unul la galet, asigură robustețea și durabilitatea mulinetei. Pe tambur sunt două clipsuri metalice rotunde, foarte utile atunci când se pescuiește precis, la punct fix.

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments

  1. Intr-adevar este o mulineta foarte buna. Am achizitionat doua bucati si le folosesc impreuna cu lansete H si XH cu lungimile de 360 si 390. Pentru 360, modelul de 5500 este putin supradimensionat, dar exista si varianta de 4500, doar ca momentan nu exista pe piata. Frana este semirapida si precisa. Materialele sunt de foarta buna calitate. Este o mulineta de aceeasi calitate cu alte modele la pretul de 500-600 lei.

  2. Am vrut și eu sa cumpăr 2 bucăți. Un prieten are 2 mulinete noi și nu bobineaza uniform firul. Bobineaza conic. Parte dinspre buza nu se umple uniform. Fir de 0.20 mm bobinat în apa cum se indica și tot nu se așează uniform la ambele.
    Ce probleme pot sa fie?

    1. Dacă mulinetele sunt cumpărate de la MarelePescar, ni le puteți trimite pentru a investiga problema semnalată și, dacă este cazul, luăm legătură cu producătorul pentru remedierea problemei.