Proiectată pentru surfcasting (pescuit marin de pe mal), mulineta Trabucco Castforce XT Beach este potrivită și pentru pescuitul staționar. Fiind construită să reziste apei sărate și încorporând tehnologii și componente de ultimă generație, cum ar fi rotorul și corpul din fibre de carbon rezistente la coroziune, 6 rulmenți încapsulați și angrenaje din oțel inoxidabil, mulineta are atributele necesare pentru a fi robustă și fiabilă.

Mărimea 5500 este ideală pentru pescuitul la feeder, atunci când se urmăresc distanțe mari, forma tamburului longcast fiind elementul cheie care ajută în lansare. În plus, sistemele Worm Shaft și oscilație lentă îmbunătățesc așezarea firului pe tambur, contribuind la creșterea distanței.

Galetul titanizat reduce frecarea cu firul, prelungind astfel durata de viață a firului și scăzând riscul ca firul să se rupă în timpul drilului. Totodată, sistemul Anti-Twist cu care este prevăzut galetul reduce răsucirea firului.

Pe lângă tamburul principal din aluminiu, mulineta se livrează cu doi tamburi de rezervă din teflon (unul roșu, celălalt alb). Cu tamburul din aluminiu, mulineta cântărește 435g. Recuperează 92cm de fir la o rotație completă a manivelei.

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *