Frigiderul pescarului, așa s-ar putea numi lăzile frigorifice Coleman (https://bit.ly/2HhiPvr). În sezonul cald este important ca alimentele și băuturile să fie păstrate la rece. Lăzile Coleman sunt produse în SUA, din materiale de bună calitate care asigură o izolare termică excelentă.

Producătorul afirmă și pescarii care au folosit aceste lăzi frigorifice pot confirma că gheața se păstrează la interior pe o durată de până la 5 zile, cu condiția ca raportul gheață/alimente să fie cel indicat de producător.

Forma lăzilor Coleman este gândită pentru optimizarea spațiul interior, făcându-le foarte încăpătoare și, totodată, asigură o închidere etanșă a capacului care păstrează aerul rece în interiorul lăzii, împiedicând pătrunderea aerului cald.

Un alt element important care contribuie la performanțele acestor lăzi frigorifice este protecția împotrivita razelor ultraviolete (UV), tratament aplicat pereților exteriori. Acest lucru este util atunci când lada stă direct în soare, deși recomandabil este să fie plasată într-o zonă bine ventilată, la umbră (naturală sau sub umbrelă).

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *