MarelePescar, liderul pieței autohtone de pescuit, și-a extins magazinul fizic din București, str. Bucur nr. 2. Aflat într-o zonă ușor accesibilă, la doar câteva minute de centrul capitalei, showroomul este acum pe două niveluri, etaj și parter, dublându-se suprafața totală a magazinului care acum măsoară peste 1.000mp. Astfel, pescarii au la dispoziție mai multe branduri și produse pe care le pot vedea și chiar testa. Totodată, s-au lărgit culoarele dintre rafturi, oferindu-le clienților libertate mai mare de mișcare.

La parter se găsesc echipamente specifice pescuitului la crap și staționar, împreună cu nade și momeli. Etajul este dedicat pescarilor de răpitori. Tot la etaj se află bagajerie, produse de camping, haine, încălțăminte de pescuit și cabine de probă.

Odată cu extinderea magazinului, s-a mărit și echipa de consultanți pregătiți să ofere informațiile, sfaturile și recomandările de care pescarii au nevoie pentru a alege echipamentele potrivite în bugetul alocat.

Alături de alte branduri și modele disponibile până de curând doar pe website-ul marelepescar.ro, Westin, Walter Tamas, Feeder Mania și Strike King sunt printre cele care se găsesc acum și în magazinul fizic. În plus, mărcile deja existente în magazin, precum Fox, Dynamite Baits, Energofish, Trabucco, Delphin, Preston, Korum, Rapala, Keitech, Bass Assassin, au o suprafață mai mare de expunere, prin diversitatea de modele.

Noul spațiul permite clienților să analizeze în detaliu chiar și echipamentele voluminoase, cum ar fi minciogurile, gălețile, gențile, lăzile frigorifice, rod pod-urile, scaunele, sacii de dormit, paturile etc. 

Obiectivul central în reamenajarea magazinului a fost ca pescarii să aibă o experiență cât mai plăcută când își fac cumpărăturile de la MarelePescar. Așteptăm atât impresiile clienților fideli care pot face o comparație între noul și vechiul showroom, cât și ale celor care vor veni pentru prima dată în magazin, în speranța că produsele și atmosfera îi vor face să revină.

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment