În sezonul rece, o sursă de căldură pentru încălzirea mâinilor poate fi de mare ajutor pescarului. Pe lângă disconfortul fizic și chiar psihic generat de mâinile înghețate, mobilitatea îngreunată a degetelor din cauza frigului poate influența negativ partida de pescuit, activități simple cum ar fi înlocuirea nălucii, schimbarea momelii sau realizarea nodurilor devenind complicate.

Zippo Deluxe Hand Warmer este un încălzitor catalitic compact și sigur cu o autonomie de până la 12 ore. Funcționează cu combustibil (benzină) Zippo (https://marelepescar.ro/benzina-zippo-125ml.html) și este fabricat din același aliaj de calitate specific cunoscutelor și apreciatelor brichete cu același nume.

După încălzirea mâinilor, încălzitorul poate fi păstrat în siguranță în buzunar, cu condiția să stea în husa (săculețul) din dotare, continuând să genereze căldură până la consumarea combustibilului. De la caz la caz, în funcție de durata partidei, se poate umple parțial rezervorul, astfel încât să funcționeze doar cât este necesar, făcând economie la combustibil.

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *