Cea mai mare ladă frigorifică Coleman (74 x 30 x 30cm interior /  92 x 48 x 41cm exterior) disponibilă în România este Coleman Xtreme® Marine de 94 litri. Calitatea și performanța lăzilor Coleman sunt date de faptul că sunt produse în SUA, dintr-un material foarte bun izolator termic (polietilenă HDPE) tratat la exterior pentru protecție UV. Gheața se păstrează până la 5 zile, cu condiția ca raportul alimente/gheață să fie cel indicat de producător.

Lada cântărește 8,7kg și este prevăzută cu mânere laterale, pentru a putea fi transportată cu ușurință și în siguranță de una sau două persoane. În partea de jos a peretelui lateral dreapta se găsește o scurgere pentru eliberarea apei din gheața topită, fără să fie necesară deschiderea capacului. Lada se închide etanș, împiedicând transferul termic. Capacul are 4 suporturi (adâncituri) pentru doze, pahare, sticle etc. Căptușeala pereților conține un aditiv antimicrobian. Balamalele și șuruburile sunt din oțel inoxidabil.

Pentru cei care pescuiesc în echipă partide lungi (minim 48 de ore) și pentru ieșirile în natură când este nevoie de a păstra la rece o cantitate mare de alimente și băuturi, Coleman Xtreme® Marine 94l este lada frigorifică potrivită.

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *