Pentru încălzirea eficientă a cortului în sezonul rece, încălzitoarele Mr. Heater (Little Buddy și Portable Buddy) sunt o soluție sigură. Siguranța în utilizare este dată, pe de o parte, de senzorul de oxigen care închide automat încălzitorul când nivelul de oxigen scade sub o numită valoare considerată periculoasă pentru om și, pe de altă parte, de oprirea automată în cazul lovirii sau răsturnării încălzitorului.

Ambele modele funcționează cu cartușe de gaz. Pentru performanțe maxime, se recomandă utilizarea unui cartuș de calitate: https://marelepescar.ro/cartus-cu-valva-coleman-c500-perform.html

Portable Buddy dezvoltă 9000BTU/oră, ceva mai mult de dublu, față de 3800BTU/oră, varianta mai compactă. Astfel, Little Buddy poate asigura încălzirea unei incinte a cărei suprafață este de 9mp, pe când încălzitorul mare, 21mp. Cum este normal, asta se reflectă în puterea consumată și autonomie, în funcție de regimul de funcționare, 6 ore Little Buddy, față de 3-6 ore Portable Buddy.

Un avantaj important al modelului Portable Buddy este că se poate conecta, prin intermediul acestui furtun flexibil (https://marelepescar.ro/furtun-flexibil-mr-heater-portable-buddy-1-5m.html), la o butelie mare, reîncărcabilă. Astfel autonomia încălzitorului crește semnificativ și, în același timp, costurile de utilizare scad foarte mult, comparativ cu folosirea cartușelor de unică folosință.

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *