Varga Jaxon Intensa GTX Tele Pole Beta, 8.00m

Cod produs: wj-ixh800b
43600 lei

Disponibilitate: la comanda, 2-3 zile


Producator: Jaxon

Garantia Produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul MarelePescar.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator. In colet, pe langa produse, vei gasi factura, certificatul de conformitate si certificatul de garantie.

Descriere produs

Varga Jaxon Intensa GTX Tele Pole Beta, 8.00m

Jaxon Intensa GTX Tele Pole Beta este o varga, perfect echilibrata si extrem de usor de manevrat cu actiune progresiva de varf. Cu un design elegant si inovator, fabricata din carbon C24T, de ultima generatie, care prin intermediul unei rasini speciale, etanseaza straturile de carbon pentru o rezistenta ridicata. Articulatiile sectiunilor sunt ranforsate cu fibre de carbon. Cele mai importante trasaturi sunt rigiditatea si reactivitatea reala de care dispune. Varga Jaxon Intensa GTX Tele Pole Beta a fost testata special pentru a face fata unor situatii foarte dificile de pescuit, in care performanta primeaza.

Caracteristici:

  • Lungime varga: 8.00m;
  • Lungime transport: 129cm;
  • Numar tronsoane: 8;
  • Design elegant si inovator;
  • Testata pentru situatii dificile;
  • Rigida si foarte reactiva;
  • Greutate: 429g.

Rating general al produsului

Adauga un review

4 (1 review)
Review adaugat de
Ionut Giol
26 septembrie 2020
Achizitie verificata
Buna ziua. Am achiziționat de curând varga. Foarte bine finisata, ușoar , are gramajul indicat de producător. Este o varga super elastică, cu un răspuns ceva mai lent pe înțepare, dar când peștele mănâncă bine, nu am avut probleme, dacă sunt puse și cârlige de calitate. Pana acum am pescuit la crap, la bila de mămăliga pe Dunăre . Experiența drilului este senzaționala. Mulțumesc Marele Pescar!

Review util
0
Fara comentarii

Intrebari si raspunsuri produs

Nu exista intrebari. Fii primul care pune o intrebare!